Dzikie pieczarkowe sajgonki z sosem do zanurzania w Chińskiej musztardzie
Dzikie pieczarkowe sajgonki z sosem z Chińskiej musztardy mogą być tylko Wietnamski przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 238 kalorii, 7G białka, oraz 7G tłuszczu. Ten bezmleczny i pescatariański przepis służy 10 i kosztuje $1.7 za porcję. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka musztardy dijon, szalotki, jajko, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Tylko kilka osób naprawdę lubi tę przystawkę. Z łyżeczką wynik 49%, to danie jest dobre. Spróbuj SOS zanurzeniowy do sajgonek, Świeże sajgonki z sosem do zanurzania, oraz Świeże sajgonki z sosem orzechowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzać olej na patelni lub woku na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
Opakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego Ryżu
3
Dodać czosnek, imbir, i szalotki i gotować przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona Cebula
Czosnek
Imbir
4
Dodać grzyby i gotować przez kolejną minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby
5
Dodać kapustę i marchew i gotować, aż kapusta zaczyna więdnąć, o 2 protokół. Wymieszać w sosach hoisin i ostryg; wrzucić do herbu mieszaniny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapusta
Marchew
Sos Hoisin
Ostrygi
6
Zdjąć z ognia i wymieszać z makaronem, kiełkami i kolendrą; doprawić do smaku solą i pieprzem. Wypełnienie powinno być wilgotne, ale nie mokre.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Kolendra
Makarony
Kiełki
7
Zdjąć z ognia i pozostawić do ostygnięcia.
8
Połóż sajgonki na płaskiej powierzchni pod kątem, aby wyglądały jak diament. Łyżka 2 łyżki nadzienia w pobliżu dolnego rogu opakowania i złożyć, aby zamknąć nadzienie. Wchodzisz na 2 strony. Pomaluj górny szew owijki ubitym jajkiem. Kontynuuj toczenie w górę, aby utworzyć ciasny cylinder.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owijarki Sajgonki
Jajko
9
Wlać około 1-cala oleju na patelni lub woku i ogrzać do 350 stopni F. smażyć sajgonki, obracając gotować wszystkie strony, aż rumiane, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rolka
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
Opakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego Ryżu
10
Osuszyć na papierowych ręcznikach i ogrzać.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki Papierowe
11
Podawać z sosem musztardowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do Zanurzania
Musztarda
1
Wymieszaj wszystkie składniki i mieszaj, aż cukier się rozpuści.
Azjatyckie można połączyć z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Baron Herzog Chenin Blanc (OU Kosher) z 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.