Dzikie pieczarkowe sajgonki z sosem do zanurzania w Chińskiej musztardzie

Dzikie pieczarkowe sajgonki z sosem do zanurzania w Chińskiej musztardzie
Dzikie pieczarkowe sajgonki z sosem z Chińskiej musztardy mogą być tylko Wietnamski przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 238 kalorii, 7G białka, oraz 7G tłuszczu. Ten bezmleczny i pescatariański przepis służy 10 i kosztuje $1.7 za porcję. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka musztardy dijon, szalotki, jajko, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Tylko kilka osób naprawdę lubi tę przystawkę. Z łyżeczką wynik 49%, to danie jest dobre. Spróbuj SOS zanurzeniowy do sajgonek, Świeże sajgonki z sosem do zanurzania, oraz Świeże sajgonki z sosem orzechowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzać olej na patelni lub woku na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
Opakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego RyżuOpakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego Ryżu
3
Dodać czosnek, imbir, i szalotki i gotować przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona CebulaZielona Cebula
CzosnekCzosnek
ImbirImbir
4
Dodać grzyby i gotować przez kolejną minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
5
Dodać kapustę i marchew i gotować, aż kapusta zaczyna więdnąć, o 2 protokół. Wymieszać w sosach hoisin i ostryg; wrzucić do herbu mieszaniny.
Składniki, których będziesz potrzebować
KapustaKapusta
MarchewMarchew
Sos HoisinSos Hoisin
OstrygiOstrygi
6
Zdjąć z ognia i wymieszać z makaronem, kiełkami i kolendrą; doprawić do smaku solą i pieprzem. Wypełnienie powinno być wilgotne, ale nie mokre.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
KolendraKolendra
MakaronyMakarony
KiełkiKiełki
7
Zdjąć z ognia i pozostawić do ostygnięcia.
8
Połóż sajgonki na płaskiej powierzchni pod kątem, aby wyglądały jak diament. Łyżka 2 łyżki nadzienia w pobliżu dolnego rogu opakowania i złożyć, aby zamknąć nadzienie. Wchodzisz na 2 strony. Pomaluj górny szew owijki ubitym jajkiem. Kontynuuj toczenie w górę, aby utworzyć ciasny cylinder.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owijarki SajgonkiOwijarki Sajgonki
JajkoJajko
9
Wlać około 1-cala oleju na patelni lub woku i ogrzać do 350 stopni F. smażyć sajgonki, obracając gotować wszystkie strony, aż rumiane, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
Opakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego RyżuOpakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego Ryżu
10
Osuszyć na papierowych ręcznikach i ogrzać.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
11
Podawać z sosem musztardowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do ZanurzaniaSos Do Zanurzania
MusztardaMusztarda
1
Wymieszaj wszystkie składniki i mieszaj, aż cukier się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier

Składniki

1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki3 krople sosu sojowego3 krople sosu sojowego57Orzechy dowolne (posiekane)makaron z nitką fasolową, blanszowany i posiekanymakaron z nitką fasolową, blanszowany i posiekany1marchew tartamarchew tarta2(zima)posiekane liście kolendryposiekane liście kolendry1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiMusztarda DijonMusztarda Dijon1jajko, pobitejajko, pobite1(zima)starty świeży imbirstarty świeży imbir1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)sos pieprzowo-cytrynowysos pieprzowo-cytrynowy1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)sos hoisinsos hoisin10Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonySól koszerna i świeżo zmielony czarny pieprzSól koszerna i świeżo zmielony czarny pieprz454Orzechy dowolne (posiekane)mieszane grzyby Dzikie (takie jak kurka, crimini, Ostryga, shiitake)mieszane grzyby Dzikie (takie jak kurka, crimini, Ostryga, shiitake)4736 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkirozdrobniona kapusta Naparozdrobniona kapusta Napa2(zima)oliwa z oliwek z pierwszego tłoczeniaoliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)sos ostrygowysos ostrygowy596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiocet ryżowyocet ryżowy2szalotki, plastry cienkieszalotki, plastry cienkie11 funt cukinii,prażony olej sezamowyprażony olej sezamowy1pakietowijarki sajgonkiowijarki sajgonki1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)Żółto-zielona lukrecja sznurkowataŻółto-zielona lukrecja sznurkowata10Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyOlej roślinny do smażeniaOlej roślinny do smażenia596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkigorąca wodagorąca woda

Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Azjatyckie można połączyć z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Baron Herzog Chenin Blanc (OU Kosher) z 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.
Baron Herzog Chenin Blanc (OU Kosher)
Baron Herzog Chenin Blanc (OU Kosher)
Świeże i okrągłe usta z intensywnymi owocowymi nutami nektaryny, agrestu i sosny z jasnym, czystym wykończeniem. Wszechstronne wino, które można cieszyć się pikantnymi potrawami etnicznymi od chińskich po indyjskie. Świetnie sprawdzi się również jako aperitif.
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia11
Magazyn