Dziczyzna z warzywami z buraków smażonych

Dziczyzna z warzywami z buraków smażonych
Dziczyzna z burakami smażonymi może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 285 kalorii, 29g białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis służy 2 i kosztuje $6.43 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz margarynę, polędwicę z dziczyzny, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 76%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Warzywa Z Buraków Smażonych, Warzywa Z Buraków Smażonych, oraz Dorsz z Gremolatą, kaparami i warzywami z buraków smażonych.

Instrukcje

1
Umieść dziczyznę w małej, wytrzymałej plastikowej torbie na suwak.
Składniki, których będziesz potrzebować
DziczyznaDziczyzna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokroić Na Paski O Grubości 1/2 CalaPokroić Na Paski O Grubości 1/2 Cala
2
Połączyć Wino i 6 kolejnych składników; polać dziczyzną. Uszczelnij worek i wstrząśnij, aż mięso będzie dobrze pokryte. Marynować w lodówce 2 godziny, obracając torebkę od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
DziczyznaDziczyzna
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
3
Przyciąć łodygi i korzenie z buraków; wyrzucić łodygi i korzenie, i rezerwy zieleni. Buraki obrać; pokroić w plasterki o grubości 1/2 cala. Buraki gotować we wrzącej wodzie, aby pokryć 8 do 10 minut lub do chrupkości-miękkie; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZieloniZieloni
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
4
Usunąć i wyrzucić łodygi z zieleni buraczanej. Warzywa dokładnie umyć i osuszyć ręcznikami papierowymi. Zieleninę rozdrobnić i odstawić na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa BuraczaneWarzywa Buraczane
ZieloniZieloni
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
5
Pokryj duży kawałek wytrzymałej folii aluminiowej sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Estragon OpcjonalnieEstragon Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
6
Buraki ułożyć na jednym końcu folii; buraki ułożyć margaryną i równomiernie posypać przyprawą cytrynowo-pieprzową. Fold koniec folii na buraki; doprowadzić krawędzie razem. Fold krawędzie na uszczelnienie; plis i zaciskane krawędzie folii do hermetycznego uszczelnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz CytrynowyPieprz Cytrynowy
¼ Czubatej Szklanki Mąki¼ Czubatej Szklanki Mąki
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
7
Odcedzić dziczyznę, zastrzegając marynatę. Wątek dziczyzny na 2 (10-calowe) szaszłyki. Wieszak na grilla z natryskiem do gotowania; umieścić na grillu na średnio gorących węglach (350 do 400).
Składniki, których będziesz potrzebować
Estragon OpcjonalnieEstragon Opcjonalnie
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
DziczyznaDziczyzna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
8
Paczkę buraków umieścić na stojaku; grill, odkryte, 10 minut lub aż paczki są dmuchane i buraki są miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
9
Miejsce kabobs na stojaku; grill, pokryte, 4 do 5 minut z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness, fastrygowanie często z zastrzeżonej marynaty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
10
Usuń buraki i kaboby z grilla; odstawić i ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
11
Płaszcz dużą patelnię nonstick sprayem do gotowania; miejsce na średnim ogniu do gorąca.
Składniki, których będziesz potrzebować
Estragon OpcjonalnieEstragon Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
12
Dodaj buraki; saute 6 minut lub aż zielenie zwiędną. Wymieszać z sokiem z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa BuraczaneWarzywa Buraczane
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
ZieloniZieloni
13
Na talerzach ułożyć równomiernie zieleninę, a na każdym przykryć kabobem z dziczyzny.
Składniki, których będziesz potrzebować
DziczyznaDziczyzna
ZieloniZieloni
14
Podawać z grillowanymi burakami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia53
Magazyn