Dziczyzna z warzywami z buraków smażonych
Dziczyzna z burakami smażonymi może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 285 kalorii, 29g białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis służy 2 i kosztuje $6.43 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz margarynę, polędwicę z dziczyzny, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 76%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Warzywa Z Buraków Smażonych, Warzywa Z Buraków Smażonych, oraz Dorsz z Gremolatą, kaparami i warzywami z buraków smażonych.
Instrukcje
Umieść dziczyznę w małej, wytrzymałej plastikowej torbie na suwak.
Połączyć Wino i 6 kolejnych składników; polać dziczyzną. Uszczelnij worek i wstrząśnij, aż mięso będzie dobrze pokryte. Marynować w lodówce 2 godziny, obracając torebkę od czasu do czasu.
Przyciąć łodygi i korzenie z buraków; wyrzucić łodygi i korzenie, i rezerwy zieleni. Buraki obrać; pokroić w plasterki o grubości 1/2 cala. Buraki gotować we wrzącej wodzie, aby pokryć 8 do 10 minut lub do chrupkości-miękkie; odcedzić.
Usunąć i wyrzucić łodygi z zieleni buraczanej. Warzywa dokładnie umyć i osuszyć ręcznikami papierowymi. Zieleninę rozdrobnić i odstawić na bok.
Pokryj duży kawałek wytrzymałej folii aluminiowej sprayem do gotowania.
Buraki ułożyć na jednym końcu folii; buraki ułożyć margaryną i równomiernie posypać przyprawą cytrynowo-pieprzową. Fold koniec folii na buraki; doprowadzić krawędzie razem. Fold krawędzie na uszczelnienie; plis i zaciskane krawędzie folii do hermetycznego uszczelnienia.
Odcedzić dziczyznę, zastrzegając marynatę. Wątek dziczyzny na 2 (10-calowe) szaszłyki. Wieszak na grilla z natryskiem do gotowania; umieścić na grillu na średnio gorących węglach (350 do 400).
Paczkę buraków umieścić na stojaku; grill, odkryte, 10 minut lub aż paczki są dmuchane i buraki są miękkie.
Miejsce kabobs na stojaku; grill, pokryte, 4 do 5 minut z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness, fastrygowanie często z zastrzeżonej marynaty.
Usuń buraki i kaboby z grilla; odstawić i ogrzać.
Płaszcz dużą patelnię nonstick sprayem do gotowania; miejsce na średnim ogniu do gorąca.
Dodaj buraki; saute 6 minut lub aż zielenie zwiędną. Wymieszać z sokiem z cytryny.
Na talerzach ułożyć równomiernie zieleninę, a na każdym przykryć kabobem z dziczyzny.
Podawać z grillowanymi burakami.