Dyniowo-serowe babeczki Streusel mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 681 kalorii, 10g białka, oraz 21 g tłuszczu każdy. Na 1,12 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka sody oczyszczonej, mąki, cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Muffinki dyniowo - serowe z orzechami pekan Streusel, Muffinki dyniowo - serowe z orzechami pekan Streusel, oraz Blueberry Streusel Muffins w / Lemon Cream Cheese lukier (Low Carb and Gluten Free).
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 37
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Line 2 (12-kubkowe) patelnie na muffinki z papierowymi wkładkami.
3
W średniej misce wymieszać serek śmietankowy, ekstrakt waniliowy i 1/2 szklanki cukru. Odstawić.
Połączyć 1/2 szklanki cukru, 1/3 szklanki mąki i 1 łyżeczka cynamonu w małej misce; pokroić w maśle widelcem lub blenderem do ciasta, aż uformują się duże okruchy. Odstawić.
Połowę ciasta łyżka do przygotowanych patelni muffin. Dollop około 1 łyżka zarezerwowanej mieszaniny ser śmietankowy w środku ciasta, a top równomiernie z pozostałym ciasto.