Dyniowo - Serowe Muffinki Streusel
Dyniowo-serowe babeczki Streusel mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 681 kalorii, 10g białka, oraz 21 g tłuszczu każdy. Na 1,12 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka sody oczyszczonej, mąki, cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Muffinki dyniowo - serowe z orzechami pekan Streusel, Muffinki dyniowo - serowe z orzechami pekan Streusel, oraz Blueberry Streusel Muffins w / Lemon Cream Cheese lukier (Low Carb and Gluten Free).
Instrukcje
Line 2 (12-kubkowe) patelnie na muffinki z papierowymi wkładkami.
W średniej misce wymieszać serek śmietankowy, ekstrakt waniliowy i 1/2 szklanki cukru. Odstawić.
Połączyć 1/2 szklanki cukru, 1/3 szklanki mąki i 1 łyżeczka cynamonu w małej misce; pokroić w maśle widelcem lub blenderem do ciasta, aż uformują się duże okruchy. Odstawić.
Połączyć pozostałe 3 szklanki mąki, Pozostałe 1 3/4 szklanki cukru, pozostałe 2 łyżeczki cynamonu, goździki, i dalej 3 składniki w dużej misce.
Ubij razem jajka, dynię, olej i mleko w średniej misce; mieszaj mieszaninę jaj w mieszaninę mąki, aż będzie wilgotna. (Nie przesadzać.)
Połowę ciasta łyżka do przygotowanych patelni muffin. Dollop około 1 łyżka zarezerwowanej mieszaniny ser śmietankowy w środku ciasta, a top równomiernie z pozostałym ciasto.
Posypać zarezerwowaną mieszaniną streusel.
Wyjąć z patelni; schłodzić na stojaku z drutu.