Risotto dyniowe z Podsmażonymi przegrzebkami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 616 kalorii, 18g białka, oraz 31 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na $2.95 za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. 469 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka brązowego cukru, rosół z kurczaka, przegrzebki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Zapiekane przegrzebki na risotto z krewetkami i truflami, Kokosowe Tajskie Risotto Z Zapiekanymi Przegrzebkami, oraz Cytrynowe Risotto z zapiekanymi przegrzebkami # SundaySupper.
Instrukcje
1
Na risotto: wymieszać razem sześć pierwszych składników risotto do małego garnka i doprowadzić do gotowanego na wolnym ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Dusić około 5 minut.
3
Mieszaninę wyjąć z ognia i wlać do blendera z bulionem, doprawić solą i pieprzem i zmiksować.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
4
Przy włączonym silniku dodaj kubek masła do blendera, 1 łyżkę na raz. Zmiksować na gładką masę, około 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
5
Wlać mieszaninę do miski i odstawić do momentu użycia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
6
Wlać bulion z kurczaka do średniego garnka i ogrzać na małym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasolę Smażoną, Dokładnie Podgrzaną, Dodać Odrobinę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
7
Umieścić dużą patelnię na średnim ogniu i stopić pozostałe masło i oliwę z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego Stripsu
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
8
Dodaj cebulę i czosnek i smażyć przez około 3 protokół.
Dodaj ryż i smażyć przez 3 do 5 minut lub do każdego ziarna ryżu jest pokryta olejem i nie ma białej kropki w środku każdego ziarna.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
Groszek Goya®
Cienki-
10
Zacznij dodawać ciepły bulion do ryżu, jedną kadzi PEŁNĄ na raz, często mieszając.1
Składniki, których będziesz potrzebować
Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Groszek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Chochla
11
Za każdym razem, gdy płyn odparuje, dodaj kolejną chochlę bulionu i nadal mieszaj.1
Składniki, których będziesz potrzebować
Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Chochla
12
Nadal dodawać płyn i mieszać, aż ryż będzie al Dente, 20-25 minut.1
Składniki, których będziesz potrzebować
Groszek Goya®
13
Wymieszaj puree z dyni, aż do całkowitego połączenia.1
Składniki, których będziesz potrzebować
Dynia Konserwowa
14
Wymieszać z mascarpone i parmezanem, aż będzie gładka. Złożyć tymianek i doprawić solą i pieprzem.1
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Mascarpone
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
1
Rozgrzać olej w ciężkiej patelni dolnej, na średnim ogniu.1
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Doprawić każdą przegrzebek solą i pieprzem.1
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
3
Podgrzać przegrzebki, partiami, przez 3-4 minuty z każdej strony.1
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
1
Rozgrzać olej w ciężkiej patelni dolnej, na średnim ogniu, 1
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodać pancetta na patelni i gotować, aż tłuszcz renderowane off i pancetta stała się chrupiąca.1
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Duże Szczypty Garam Masala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Spuścić wszystko, ale 2 łyżeczki tłuszczu z patelni i wrócić do pieca, na średnim ogniu.2
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Posypać oba cukry na pancetta i mieszać, aż cukier stopi się i pokrył pancetta.2
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Duże Szczypty Garam Masala
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
5
Rozprowadzić kandyzowane konfetti-pancetta na blaszce wyłożonej pergaminem i pozostawić do ostygnięcia i lekko utwardzonego.2
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Duże Szczypty Garam Masala
Chleb Orzechowo-rodzynkowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Aby złożyć: wypełnić sześć misek z risotto i góry każdy z trzech przegrzebków; zakończyć każdą miskę z posypką pancetta.