Dyniowe Gnocchi w sosie z brązowego masła i szałwii

Dyniowe Gnocchi w brązowym maśle i sosie szałwiowym może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Na 93 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 287 kalorii. Ten przepis służy 4. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 3710 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i podnieś masło, sok z cytryny, 2 porcje dyni gnocchi i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Działa dobrze jako bardzo niedrogi dodatek. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Gnocchi ziemniaczane z sosem z szałwii brązowo-maślanej, Leniwe dziewczyny Gnocchi w brązowym maślanym sosie szałwiowym, oraz Dyniowe Gnocchi w sosie z rumianego masła szałwiowego.
Instrukcje
Roztopić masło na patelni i gotować, aż po prostu zacznie brązowieć.
Dodać szałwię i smażyć, aż będzie chrupiąca, około 1 minuty.
Dodaj gnocchi i wrzucić do herbu.
Zdjąć z ognia i wymieszać z sokiem z cytryny.