Dyniowe bułeczki z masłem jagodowym mogą być tylko Szkocki przepis, którego szukasz. Ten przepis wegetariański serwuje 8 i kosztuje 52 centy za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 5G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 303 kalorie. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać pumpkin pie przyprawy, mąka, sól, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Tylko kilka osób naprawdę lubi ten poranny posiłek. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 31%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Bułeczki jagodowe z pomarańczowym masłem miodowym, Bułeczki Z Masłem Dyniowym, oraz Bułeczki dyniowo-żurawinowe z bitym masłem klonowym podobnych receptur.
Instrukcje
1
Umieść żurawinę w małej misce; dodaj wrzącą wodę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brzoskwinia Obrana I Pokrojona W Plasterki Lub 1 Szklanka Mrożonych, Niesłodzonych Brzoskwiń Pokrojonych W Plasterki
Pokroić w maśle, aż mieszanina przypomina grubą okruchy. W małej misce ubić jajko, dynię i mleko; dodać do mieszanki okruchów tylko do zwilżenia. W razie potrzeby wymieszać orzeszki pekan.
Składniki, których będziesz potrzebować
(oryginalny Smak)
2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Czekoladowe Dekoracje Deserowe I Bita śmietana
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos