Dyniowa Zupa Z Mleka Kokosowego

Dyniowa Zupa Z Mleka Kokosowego
Dyniowa zupa z mleka kokosowego to bezglutenowe przepis z 5 porcjami. Na 1,79 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ta zupa ma 300 kalorii, 4G białka, oraz 24g tłuszczu na porcję. Jest idealny do Jesień. Przepis ten zachwycił 169 osób. Jeśli masz wodę, kostki bulionowe z kurczaka, puree z dyni i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 66%. Spróbuj Tajska Zupa Dyniowa Z Mlekiem Kokosowym, Przepis Na Pikantną Zupę Z Dyni Z Mlekiem Kokosowym, oraz Mleko dyniowe i Kokosowe " panna Cotta dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Roztopić masło w dużym garnku na średnim ogniu; gotować i mieszać cebulę i czosnek w roztopionym maśle, aż zmiękną, o 5 protokół. Wymieszać wodę i kostki bulionowe z kurczaka do mieszaniny; gotować i mieszać, aż kostki bulionowe się rozpuściły, 2 do 3 minut. Wymieszać puree z dyni, mleko kokosowe, imbir, sok pomarańczowy, pumpkin pie spice, i chili w proszku do cieczy. Doprowadzić zupę na wolnym ogniu, i gotować do ogrzania przez, 5 do 7 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kostka Bulionowa Z KurczakaKostka Bulionowa Z Kurczaka
Dużą Lub Cukinię, Przekrój Wzdłuż Na ćwiartki I Pokrój Na Kawałki O Grubości 1/2 CalaDużą Lub Cukinię, Przekrój Wzdłuż Na ćwiartki I Pokrój Na Kawałki O Grubości 1/2 Cala
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Dynia KonserwowaDynia Konserwowa
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę
Kotlety Wieprzowe, Rozdrobnione I Cienko RozbiteKotlety Wieprzowe, Rozdrobnione I Cienko Rozbite
Poszarpany, Ugotowany Indyk (lub Kurczak)Poszarpany, Ugotowany Indyk (lub Kurczak)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Ryż CANILLA® Extra Long GrainRyż CANILLA® Extra Long Grain
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Wlać zupę do dzbanka blendera do nie więcej niż do połowy pełnego. Mocno przytrzymać pokrywkę blendera na miejscu. Uruchom mikser, używając kilku szybkich impulsów, aby zupa poruszała się przed pozostawieniem na puree. Puree partiami, aż będzie gładka i wlać do czystego garnka. Alternatywnie, można użyć blendera kija i puree zupę w garnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
3
Powrót puree zupa na średnim ogniu; doprowadzić do gotować na wolnym ogniu i gotować kolejne 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia10
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn