Dyniowa Zupa Z Mleka Kokosowego
Dyniowa zupa z mleka kokosowego to bezglutenowe przepis z 5 porcjami. Na 1,79 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ta zupa ma 300 kalorii, 4G białka, oraz 24g tłuszczu na porcję. Jest idealny do Jesień. Przepis ten zachwycił 169 osób. Jeśli masz wodę, kostki bulionowe z kurczaka, puree z dyni i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 66%. Spróbuj Tajska Zupa Dyniowa Z Mlekiem Kokosowym, Przepis Na Pikantną Zupę Z Dyni Z Mlekiem Kokosowym, oraz Mleko dyniowe i Kokosowe " panna Cotta dla podobnych receptur.
Instrukcje
Roztopić masło w dużym garnku na średnim ogniu; gotować i mieszać cebulę i czosnek w roztopionym maśle, aż zmiękną, o 5 protokół. Wymieszać wodę i kostki bulionowe z kurczaka do mieszaniny; gotować i mieszać, aż kostki bulionowe się rozpuściły, 2 do 3 minut. Wymieszać puree z dyni, mleko kokosowe, imbir, sok pomarańczowy, pumpkin pie spice, i chili w proszku do cieczy. Doprowadzić zupę na wolnym ogniu, i gotować do ogrzania przez, 5 do 7 protokół.
Wlać zupę do dzbanka blendera do nie więcej niż do połowy pełnego. Mocno przytrzymać pokrywkę blendera na miejscu. Uruchom mikser, używając kilku szybkich impulsów, aby zupa poruszała się przed pozostawieniem na puree. Puree partiami, aż będzie gładka i wlać do czystego garnka. Alternatywnie, można użyć blendera kija i puree zupę w garnku.
Powrót puree zupa na średnim ogniu; doprowadzić do gotować na wolnym ogniu i gotować kolejne 10 protokół.