Dynie Nadziewane Kiełbasą

Dynie Nadziewane Kiełbasą
Dynie nadziewane kiełbasą od początku do końca zajmują około 2 godzin i 5 minut. Za 1,71 dolara za porcję otrzymasz dodatek na 8 osób. Jedna porcja zawiera 406 kalorii, 15 g białka i 19 g tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowała ten przepis. Jeśli masz pod ręką ząbek czosnku, łagodną kiełbasę mieloną, cebulę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową i bezmleczną. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 53% wyniku, co jest całkiem niezłym wynikiem. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać również takie przepisy, jak Dynie nadziewane szpinakiem, Mini-dynie nadziewane i Dynie nadziewane boczkiem i serem Camembert.

Instrukcje

1
W dużym rondlu zagotuj wodę, ryż, bulion i curry w proszku. Zredukować ciepło; przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 45-50 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie Dynie Plackowe (2-1/2 Funta Każda)2 średnie Dynie Plackowe (2-1/2 Funta Każda)
średnie Ciasto Dyniowe Każda)średnie Ciasto Dyniowe Każda)
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Groszek Goya®Groszek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
W międzyczasie na dużej patelni usmaż kiełbasę na średnim ogniu, aż przestanie być różowa; odcedzić i odstawić. Na tej samej patelni smaż grzyby, cebulę i szalotkę przez 3-5 minut lub do momentu, aż warzywa będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Dodaj czosnek; gotuj 1 minutę dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
4
Zredukować ciepło; dodać porzeczki, bulion, przyprawę do drobiu, szałwię i majeranek. Wróć kiełbasę na patelnię. Gotuj i mieszaj przez 5-7 minut lub do momentu wchłonięcia płynu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pojemnik (7 Uncji) Posiekanej Cebuli1 Pojemnik (7 Uncji) Posiekanej Cebuli
PorzeczkiPorzeczki
MajeranekMajeranek
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Kapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 CmKapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Zdjąć z ognia; wymieszać z ryżem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groszek Goya®Groszek Goya®
6
Umyć dynie; wyciąć 3-calowe. okrąż każdą łodygę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czerwony I żółty Barwnik Spożywczy, Jeśli ChceszCzerwony I żółty Barwnik Spożywczy, Jeśli Chcesz
7
Zdejmij wierzchołki i odłóż na bok.
8
Usuń i wyrzuć luźne włókna; zachowaj nasiona do innego użytku. Nakłuj wnętrze każdej dyni widelcem; posypać solą i czosnkiem w proszku. Nadzienie mieszanką kiełbasianą; wymienić blaty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Półksiężycowe Plasterki Ogórka AngielskiegoPółksiężycowe Plasterki Ogórka Angielskiego
Czerwony I żółty Barwnik Spożywczy, Jeśli ChceszCzerwony I żółty Barwnik Spożywczy, Jeśli Chcesz
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
9
Umieść w 13-calowym. x 9 cali naczynie do pieczenia; dodać 1/2 cala wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
10
Piec bez przykrycia w temperaturze 350° przez 30 minut. Przykryj luźno folią; piec 45-50 minut dłużej lub do miękkości.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
11
Pokrój każdą dynię na cztery części i podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czerwony I żółty Barwnik Spożywczy, Jeśli ChceszCzerwony I żółty Barwnik Spożywczy, Jeśli Chcesz
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 5 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia48
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn