Dynia Maślana, Ciecierzyca I Szpinak Curry

Dynia Maślana, Ciecierzyca I Szpinak Curry
Przepis Butternut Squash, ciecierzyca i szpinak Curry może zaspokoić swoje indyjskie pragnienie w przybliżeniu 20 minut. Jedna porcja zawiera 1972 kalorie, 56g białka, oraz 110 g tłuszczu. Na 10,46 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 1. 204 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Udaj się do sklepu i podnieś rozmiar kciuka imbir, mleko kokosowe, ciecierzyca i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 99% to danie jest super. Spróbuj Dynia Maślana i Curry z ciecierzycy, Dynia Piżmowa Ciecierzyca Kokosowe Curry, oraz Dynia Piżmowa & Ciecierzyca Curry Kokosowe (Garnek Crock ) dla podobnych receptur.

Polecane wino: Gruener Veltliner, Riesling, Sparkling Rose

Gruener Veltliner, Riesling i Sparkling rosé są świetnym wyborem dla Indian. Najlepsze wino do indyjskich potraw będzie w zależności od dania, oczywiście, ale te typy mogą być podawane schłodzone i mają trochę słodyczy, aby uzupełnić pikanterię i złożone smaki szerokiej gamy tradycyjnych potraw. Laurenz V Reserve uroczy Gruner Veltliner z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 35 dolarów za butelkę.
Laurenz V Reserve Uroczy Gruner Veltliner
Laurenz V Reserve Uroczy Gruner Veltliner
Aromaty dojrzałych jabłek i typowa pikantność Veltlinera łączą się, tworząc fascynujący owocowy bukiet. Na podniebieniu wino jest miękkie i soczyste, wspierane przez delikatną kwasowość owocową. Bardzo harmonijny, pozwalający na idealnie gładkie picie. Po prostu uroczy!
TrudnośćŁatwy
Gotowe W20 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia100
Magazyn