Dynia faszerowana wołowiną w sosie curry

Dynia faszerowana wołowiną w sosie curry
Curry Beef-Stuffed Squash może być właśnie tym dodatkiem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 352 kalorie , 16 g białka i 16 g tłuszczu . Ten przepis jest dla 6 osób i kosztuje 1,27 USD za porcję. Ten przepis z Taste of Home wymaga ząbków czosnku, mielonego imbiru, ryżu i pietruszki. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i sycący. To dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową i bezmleczną . Od przygotowania do podania przepis ten zajmuje około 55 minut . Z oceną Spoonacular wynoszącą 56% danie jest solidne. Użytkownikom, którym spodobał się ten przepis, spodobały się również Curry Acorn Squash Soup , Curry Butternut Squash and Apple Soup i Curry Butternut Squash Soup .

Instrukcje

1
Odwróć dynię i umieść ją w natłuszczonej blasze do pieczenia o wymiarach 15 x 10 x 1 cal.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
2
Piec bez przykrycia w temperaturze 350° przez 35–45 minut lub do momentu, aż mięso będzie prawie miękkie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
3
Tymczasem na patelni smaż wołowinę, cebulę i czosnek na średnim ogniu, aż mięso straci różowy kolor, a cebula będzie miękka; odcedź.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Rozpuść bulion w wodzie; dodaj do patelni. Dodaj pozostałe składniki; dobrze wymieszaj. Obróć dynię przekrojoną stroną do góry w patelni i wypełnij mieszanką mięsną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groszek Goya®Groszek Goya®
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Napełnij patelnię gorącą wodą do wysokości 1/4 cala; przykryj luźno folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Piec w temperaturze 350° przez 20–30 minut lub do momentu, aż ciasto będzie dobrze podgrzane.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia15
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn