Dymny szpinakowy Hummus z chipsami popcornu
Przepis dymny szpinak Hummus z chipsami popcorn może zaspokoić Amerykański głód w około 10 minut. Jedna porcja zawiera 104 kalorie, 4G białka, oraz 3G tłuszczu. Na 33 grosze za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 12. Udaj się do sklepu i odbierz ciecierzycę, pastę sezamową tahini, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Dymny Hummus Z Pieczonymi Chipsami Tortilla, Smoky Chipotle Hummus z chipsami Obwarzanka czosnkowego, oraz Szybki dymny Hummus z czerwonej papryki i pieczone chipsy Pita.
Instrukcje
W robocie kuchennym umieść ciecierzycę, 1/4 szklanki zastrzeżonego płynu, szpinak, sok z cytryny, pastę tahini, paprykę, kminek i sól. Okładka; proces 30 sekund, przy użyciu szybkich ruchów włączania i wyłączania; zeskrobać stronę.
Dodaj dodatkowy zarezerwowany płyn fasoli, 1 łyżkę na raz, pokrywając i przetwarzając, używając szybkich ruchów on-an-off, aż do gładkiej i pożądanej konsystencji zanurzania.
Podawać z przekąskami z popcornu.