Dymny boczek i ocet fasolka szparagowa
Dymny boczek i ocet fasolka szparagowa może być tylko przystawką, której szukasz. Na 81 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 135 kalorii. Ten przepis służy 8. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz pod ręką wodę, pieprz, cebulę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 30%, co nie jest takie wspaniałe. Spróbuj Fasola dymna z bazylią i boczkiem, Fasolka Szparagowa Z Garlicky Sherry Octu Sos Przepis, oraz Fasolka szparagowa i boczek dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać duży holenderski piekarnik na średnim ogniu.
Dodaj boczek; smażyć 3 protokół lub do lekko rumiane.
Wyjąć boczek z patelni, rezerwując 2 łyżeczki kapieli na patelni.
Dodaj cebulę; smażyć 5 minut lub do miękkości.
Dodaj boczek, bulion, wodę, sól, pieprz i fasolę; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 30 minut lub aż fasola są bardzo miękkie. Odkryć; gotować 5 minut.
Fasolę skropić octem i dusić przez 5 minut.