Dwuserowe Quesadillas Jeżyn Z Salsą Pieprzowo-Brzoskwiniową

Dwuserowe Quesadillas jeżyn z salsą pieprzowo-brzoskwiniową może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 17g białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 555 kalorii. Ten przepis służy 4. Na $1.9 za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz jeżyny, serek, salsę pieprzowo-brzoskwiniową i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać serek można śledzić to danie główne z Kliny Deserowe Z Serem Śmietankowym jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 24 minuty. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 54%, co jest solidne. Spróbuj Chipotle Salsa Brzoskwiniowa Quesadillas, Brzoskwinia, Kurczak I Pieprz Jack Quesadillas, oraz Pepper Jack, kurczak i brzoskwiniowe Quesadillas dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszaj zmiękczony twarożek i parmezan do wymieszania.
Po 1 stronie każdej tortilli rozprowadzić masę serową; na wierzchu polać jeżyny. Złóż na pół.
Tortille gotować, partiami, w lekko nasmarowanej dużej patelni nonstick na średnim ogniu 1 do 2 minut z każdej strony lub do złotego koloru.
Pokroić w kliny i podawać z salsą pieprzowo-brzoskwiniową.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańskie można połączyć z Pinot Noir, Riesling i musujące różowe. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Cuvaison Pinot Noir z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 29 dolarów za butelkę.
![Cuvaison Pinot Noir]()
Cuvaison Pinot Noir
Cuvaison ' s Carneros Pinot Noir pochodzi z ich 400-akrowej posiadłości w południowej części Doliny Napa. Ta chłodna Winnica klimatyczna pozwala rok po roku na niemal idealne warunki do produkcji światowej klasy Chardonnay, Pinot Noir, Syrah, Sauvignon Blanc i Merlot. Kontrolowanie wszystkich aspektów uprawy w obrębie własnej winnicy daje Cuvaison przewagę w produkcji owoców najwyższej jakości, a tym samym minimalizuje manipulację w winnicy. Winiarz Steven Rogstad podsumowuje to najlepiej: "Mój styl i filozofia opierają się na wyrażaniu wyjątkowego charakteru naszych winogron Sadyba i robi jak najmniej do nich. Kiedy ktoś ma tak wspaniały owoc do pracy, to powinien być jego nacisk."