Przepis dwa sosy lasagne miski może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 30 minut. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.77 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 45g białka, 54g tłuszczu, oraz w sumie 1112 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, ziele angielskie, makaron campanelle i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć makaron można śledzić to danie główne z Czekoladowy Makaron Deserowy jako deser. Sprawdza się jako danie główne. 7 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Z łyżeczką wynik 79%, to danie jest solidne. Spróbuj Miseczki z soczewicy z cukinią Ragout i bazylią Vinaigrette, Weeknight Ravioli Lasagna, oraz Tygodniowy Lasagna Toss dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Podgrzać duży garnek wody do wrzenia, słonej wody i gotować makaron do al dente.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
1 Pasek Skórki Z Cytryny
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
3
Podczas gdy woda z makaronu dochodzi do wrzenia, rozgrzać oliwę w średnim garnku z sosem na średnim ogniu, dodać pancettę i renderować 2 do 3 minut, a następnie dodać mięso i rozbić, jak brązowieje. Kiedy mięso zaczęło karmelizować i rozwija ładny brązowy kolor, 4 do 5 minut, dodać marchew, cebulę, 2 ząbki czosnku, ziele angielskie, sól i pieprz oraz liść laurowy. Gotować 3 do 4 minut więcej, aby zmiękczyć cebuli i marchwi bitów następnie mieszać w koncentracie pomidorowym i gotować przez 2 minuty, następnie mieszać w winie i gotować 1 minutę, a następnie wymieszać w magazynie i zmniejszyć ogień na wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1 Pasek Skórki Z Cytryny
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
10 Mięsistych Golonek Cielęcych O Grubości 2-3 Cali
Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)
2 Posiekane Czerwone Cebule
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Propozycja Podania: Podawać Z Makaronem
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
4
Podczas gdy czerwony sos gotuje, wyciąć pozostały cały ząbek czosnku i natrzeć nim wnętrze średniego garnka z sosem. Roztopić masło w garnku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Goździki Całe
Propozycja Podania: Podawać Z Makaronem
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
5
Dodać mąkę i ubić razem minutę lub tak, a następnie ubić w mleku i doprowadzić do bańki, zmniejszyć ogień, a następnie doprawić sos solą, pieprzem i gałką muszkatołową, zagęścić 8 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie