Dwa Składniki Czekoladowe Babeczki Dyniowe
Przepis dwa składniki czekoladowe babeczki dyniowe jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest ogromnym Wegetariańskie opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Ten przepis służy 18 i kosztuje 38 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 345 kalorii, 0g białka, oraz 15 g tłuszczu. Przepis ten zachwycił 10851 osób. Udaj się do sklepu i odebrać ciasto czekoladowe mix, cukier puder, masło, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Sekretny Składnik Bez Mąki Czekoladowe Babeczki, 3 składniki dyni Chmura ciasteczka z czekoladą chipsy, oraz Babeczki czekoladowe z ajerkoniakiem dyniowym z lukrem z serem dyniowym.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. i linia 18 kubki cupcake z wkładkami.Beat ciasto mix i puszka puree z dyni w mikserze stand aż dobrze połączone.
Mieszanina będzie gęsta. Napełnij wkładki cupcake 3/4 pełne z ciasta cupcake i piec przez 25-30 minut, aż wykałaczka wyjdzie z centrum.
Let cool completely.To przygotuj lukier,
2 patyczki masła umieścić w małym rondlu na średnim ogniu. Po rozpuszczeniu masła, od czasu do czasu obracaj patelnię sprawdzając kolor. Gdy masło jest rumiane, będzie pachniało orzechowo i będzie głęboki złoty brąz.
Wyjąć z ognia i pozostawić do całkowitego ostygnięcia do temperatury pokojowej.
Pozostały kij zmiękczonego masła umieścić w mikserze stojącym, ubijając do uzyskania kremowej konsystencji.
Dodaj brązowy cukier, ubijając, aby połączyć, a następnie powoli ubijaj w rumianym maśle, aż do połączenia.
Dodać dynię, cynamon, gałkę muszkatołową i powoli dodawać cukier puder do uzyskania gęstej i pożądanej konsystencji. W razie potrzeby można dodać łyżki mleka do cienkich.Przechowywać w szczelnym pojemniku, aż będzie gotowy do mrozu.