Dwa rodzaje Taralli, włoski krakers
Need a dairy free hor d ' oeuvre? Dwa rodzaje Taralli, włoski Cookie-Cracker może być super przepis spróbować. Ten przepis służy 16 i kosztuje $1.79 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 349 kalorii. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. 94 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz aktywne drożdże, nasiona kopru włoskiego, ciepłą wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Nutty Cracker Delights Cookie, S ' mores Graham Cracker Cookie Bars, oraz Graham Cracker Cookie kubki z polewą czekoladową Marshmallow.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° i ustaw stojaki w górnej i dolnej części.
Na ciasto połączyć mąkę i proszek do pieczenia, dobrze mieszając, aby wymieszać.
Jajka ubić w misce, następnie ubić wszystkie pozostałe składniki w kolejności. Złożyć w mieszaninie mąki.
Ciasto wyłożyć na obsypaną mąką powierzchnię i lekko zagnieść, aby wymieszać. Oddzielić na 16 równych części.
Zwiń każdy na 8-calową linę, a następnie w okrąg. Szczypać końce razem, aby uszczelnić.
Umieść po osiem na każdej patelni.
Piec taralli o 30 do 40 protokół, lub do dobrze dmuchane i głęboki złoty. Fajne na stojakach.
Na lukier, połączyć wszystkie składniki w rondlu i podgrzewać delikatnie do letniej.
Posmaruj wierzchy schłodzonych ciasteczek. Natychmiast top z wielobarwnych posypek, przed zestawami lukier.
Taralli Napoletani: Neapolitańskie Ciasteczka Z Słonym Pierścieniem
- sprawia 30 małych ciasteczek -
Do ciasta wlać wodę do miski i ubić drożdże.
Włóż pozostałe składniki do miski robota kuchennego wyposażonego w stalowe ostrze. Pulsuj kilka razy, aby wymieszać.
Dodaj płyn i pulsuj ponownie, aż ciasto utworzy kulkę.
Pozwól procesorowi pracować nieprzerwanie przez około 10 sekund, aby zagnieść ciasto.
Odwróć ciasto do naoliwionej miski i ostrożnie usuń ostrze. Obróć ciasto tak, aby góra była naoliwiona i przykryj miskę folią.
Niech ciasto rośnie w temperaturze pokojowej, aż do podwójnej luzem, około godziny.
Po wyrośnięciu ciasta zeskrobać je z miski na lekko posmarowaną mąką powierzchnię roboczą i za pomocą skrobaka lub noża pokroić na dwie równe części.
Rozwałkuj każdy kawałek ciasta pod dłońmi do długości 15" i pokrój każdy na kawałki 1", Aby uzyskać 30 równych kawałków we wszystkich
Jeden na raz, roll każdy kawałek ciasta pod dłońmi, aby 8 " strand. Połącz końce razem, aby utworzyć okrąg, mocno naciskając, aby uszczelnić. Ułóż uformowane taralli na lekko posypanej mąką powierzchni roboczej lub posypanej mąką blachy do pieczenia, upewniając się, że nie stykają się ze sobą.
Ustaw stojaki piekarnika w górnej i dolnej części piekarnika i rozgrzej do 177°.
Napełnij duży garnek (taki jak ten, w którym gotujesz makaron) 3/4 pełną wodą. Doprowadzić wodę do pełnego wrzenia. Ustaw jeden z regałów chłodzących na płycie kuchennej (umieść pod nią patelnię, aby złapać kapanie) obok patelni z wrzącą wodą. Upuść taralli, 6 lub 8 na raz do wrzącej wody i usuń je skimmerem, gdy tylko wypłyną na powierzchnię. Ułóż je o cal od siebie we wszystkich kierunkach, na przygotowanych stojakach.
Piec taralli około 30 minut, obracając się od górnej trzeciej części piekarnika do dolnej trzeciej i odwrotnie, w połowie pieczenia. Kontynuuj pieczenie taralli, aż będą złote i chrupiące.
Wyjąć z piekarnika i schłodzić do temperatury pokojowej na regałach chłodzących, w których zostały upieczone.