Dwa Razy Pieczone Ziemniaki Z Boczkiem
Potrzebujesz bezglutenowe Danie główne? Dwa razy pieczone ziemniaki z boczkiem mogą być super przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera około 18g białka, 55g tłuszczu i w sumie 718 kalorii. Za 1,57 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Mieszanka boczku, soli, szczypiorku i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać sól, możesz podążać za tym daniem głównym z Przepis Na Obroty Jabłek jako deser. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Przynosi ci smak domu. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia solidny wynik spoonacular 45%. Spróbuj Dwa razy pieczone ziemniaki z boczkiem, Boczek Dwa Razy Pieczone Ziemniaki, oraz Ziemniaki pieczone z boczkiem i jajkiem dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Piecz ziemniaki w temperaturze 375° przez 1 godzinę lub do miękkości. Super.
Odetnij cienki plasterek z wierzchu każdego ziemniaka i wyrzuć. Zgarnij miazgę, pozostawiając cienką skorupkę. W misce zetrzyj miąższ masłem. Dodać mleko, boczek, 1 szklankę sera, szczypiorek, sól i pieprz. Łyżka do muszli ziemniaczanych.
Ułóż na nie natłuszczonej blasze do pieczenia. piec w temperaturze 375° przez 25-30 minut lub do podgrzania.
Piec 2 minuty dłużej lub do stopienia sera.