Dwa razy pieczone ziemniaki z boczkiem
Need a przystawka bezglutenowa? Dwa razy pieczone ziemniaki z boczkiem może być niesamowity przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 10g białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 386 kalorii. Na 92 grosze za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Mieszanka mleka, ziemniaki do pieczenia, serek philadelphia i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Boczek z jajkiem pieczone ziemniaki, Boczek Dwa Razy Pieczone Ziemniaki, oraz Dwa razy Pieczone słodkie ziemniaki z boczkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 204°.
Kłuć ziemniaki w kilku miejscach widelcem.
Piec 1 godzinę. Zmniejsz temperaturę piekarnika do 177°.
Od góry każdego ziemniaka pokroić cienki plasterek. Wyrzuć wierzchołki; zgarnij Centra do średniej miski, pozostawiając muszle o grubości 1/8 cala. Mięso ziemniaczane ubić mikserem 1 min.
Dodać mleko i serek śmietankowy; ubić na puszystą masę. Łyżka do skorupek ziemniaków; wierzch z boczkiem.
Umieścić w płytkim naczyniu do pieczenia.
Piec 20 min. lub aż do przegrzania.