Dwa Razy Pieczone Ziemniaki Wołowe
Dwa razy pieczone ziemniaki wołowe mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 3 porcje z 706 kalorii, 37g białka, oraz 38 g tłuszczu każdy. Na 2,12 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 40% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 26 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz pastę pomidorową, musztardę, gałkę masła i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Pieczona Wołowina peklowana z kapustą smażoną i pieczonymi młodymi ziemniakami, Pieczone Ziemniaki Po Francusku, oraz Pieczone ziemniaki z przyprawionym Chili wołowym.
Instrukcje
Szoruj ziemniaki, posmaruj je oliwą z oliwek i posyp je dużą ilością soli.
Pieczemy ziemniaki w nagrzanym piekarniku w temperaturze 204° (200C) przez około godzinę. Zależy to oczywiście od wielkości ziemniaków.Przyprawić mieloną wołowinę solą (1 łyżeczka), dużą ilością czarnego pieprzu, 1/2 łyżeczki curry w proszku, szczyptą buławy, odrobiną sosu HP (lub użyć sosu Worcestershire i trochę dodatkowego ketchupu), niektóre run of the mill żółta musztarda, kilka kropli Tabasco i mały wycisk ketchupu Heinz.
Wszystko pomieszaj.Cebulę, paprykę i por drobno posiekać, czosnek zetrzeć na tarce. Brązowy Grunt beefuntil traci swoją surowość.
Dodać warzywa i gotować przez 5 minut na małym ogniu.
Dodaj 3 łyżeczki pasty pomidorowej, mały plusk sosu bbq dla odrobiny dodatkowego smaku i słodyczy, i 1/2 szklanki wody.
Połącz wszystkie składniki. Mówiłem, że muszę wyczyścić lodówkę, więc dodałem również 1/2 szklanki resztek kukurydzy, aby było to świetne posunięcie. Wołowinę i warzywa dusić na małym ogniu przez około 10 minut. Dopóki większość cieczy nie odparuje.Gdy ziemniaki są gotowe, pokroić je na pół i zgarnąć wnętrzności, ale pozostawić około 1/2 cala ziemniaka tam.
Umieść skorupy ziemniaków z powrotem na tacy piekarnika.
Dodaj gałkę masła i odrobinę mlekailość zależy od konsystencji, którą jesteś poale naprawdę, nie ma potrzeby dodawania pełnego patyczka masła,wystarczy gałka. Ziemniaki przyprawiamy (Lawrys) doprawioną solą i czarnym pieprzem do smaku i rozgniatamy.
Dodaj tyle lub tak mało sera, jak chcesz i wymieszać.Wypełnij skorupy ziemniaków w połowie z wołowiny & mix warzyw. Docisnąć łyżką. Top z puszystymi ziemniakami serowymi i posypać trochę dodatkowego sera na wierzchu.
Włóż je z powrotem do piekarnika na 15 do 20 minut. Until theyre parze gorąco i ser rumiane.