Dwa Razy Pieczone Ziemniaki Szpinakowe
Dwa razy pieczone ziemniaki szpinak może być tylko głównym daniem szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.27 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 329 kalorii, 15g białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka ostrego sera cheddar, pieprz, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 67%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Dwa Razy Pieczone Ziemniaki Szpinakowe, Dwa Razy Pieczone Ziemniaki Szpinakowe, oraz Kremowy Szpinak Dwa Razy Pieczone Ziemniaki.
Instrukcje
Ziemniaki przebić widelcem i piec w temperaturze 400 przez 1 godzinę i 15 minut lub do miękkości. Super.
Pokroić każdy ziemniak na pół wzdłuż; miarka się miąższ, pozostawiając 1/4-cala grubości powłoki. Miąższ rozgnieść masą ziemniaczaną.
W dużej misce wymieszać mleko z serem śmietankowym i wymieszać trzepaczką.
Dodaj pulpy ziemniaczanej, 1 szklanka sera cheddar, cebula, sól, pieprz, i szpinak; dobrze wymieszać. Łyżka mieszanki ziemniaków do skorupek; posypać każdą połówkę 2 łyżkami sera cheddar.
Umieść nadziewane ziemniaki na blasze do pieczenia; piec w temperaturze 400 przez 15 minut lub do całkowitego ogrzania.
Dekoruj zieloną cebulą, w razie potrzeby.