Dwa Razy Pieczone Ziemniaki
Dwa razy pieczone ziemniaki to bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 144 kalorie, 5G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 40 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka pieczenia ziemniaków, pieprz, sól, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pieczone słodkie ziemniaki polane kurczakiem kiełbasa jabłkowa i jabłka oraz pieczone ziemniaki polane kremowym kurczakiem, Pieczona Wołowina peklowana z kapustą smażoną i pieczonymi młodymi ziemniakami, oraz Pieczone Faszerowane Ziemniaki (Ziemniaki Tandoori) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Szoruj ziemniaki; piec w 425 przez 1 godzinę lub do miękkości.
Niech ziemniaki ostygną w dotyku.
Potnij ziemniaki na pół wzdłuż; ostrożnie zgarniaj miąższ, pozostawiając skorupy o grubości 1/4 cala. Odłóżcie muszle na bok.
Umieścić miąższ w małej misce; zacieru, aż będzie gładka.
Połącz puree ziemniaczane, śmietanę i kolejne 3 składniki, ubijając, aż będą gładkie. Wymieszać ze szczypiorkiem. Łyżka mieszanki ziemniaków równomiernie do skorupy ziemniaków i posypać równomiernie serem.
Umieść skorupy ziemniaków w małym naczyniu do pieczenia.
Piec w temperaturze 425 przez 5 minut lub do rozpuszczenia sera.