Duńskie Ciasteczka Owsiane
Duńskie ciasteczka owsiane mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na deser. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 57 kalorii. Ten wegetariański przepis podaje 60 i kosztuje 11 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Udaj się do sklepu i odebrać sody oczyszczonej, płatki owsiane, vanillan ekstrakt, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 7%, co jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Podobne przepisy to Borówkowy Serek Śmietankowy Duńska Owsianka, Waniliowe Ciasteczka Z Duńskim Masłem, oraz Duński bochenek i wypiek chleba w Duńskiej piekarni Jo Jo ' s.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C). Wyłożyć blachę do pieczenia pergaminem.
W misce wymieszaj mąkę, sodę oczyszczoną i sól. W osobnej dużej misce wymieszaj masło, 1 szklankę cukru cukierniczego i wanilię, aż mieszanina będzie gładka i kremowa. Wymieszać mieszaninę mąki; delikatnie wymieszać płatki owsiane i pekan i lekko wymieszać do połączenia.
Łyżką wrzucić na przygotowaną blachę do pieczenia około 1 łyżki ciasta na ciastko.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż lekko rumiane, o 20 protokół.
Pozostawić do całkowitego ostygnięcia przed posypaniem ciasteczek cukrem cukierniczym.