Duszony pasternak z syropem klonowym i orzechami pekan

Duszony pasternak z syropem klonowym i orzechami pekan
Duszony pasternak z syropem klonowym i orzechami pekan to bezglutenowe, lakto ovo Wegetariańskie, pierwotne i przyjazne dla fodmap przepis z 8 porcjami. Ta przystawka ma 227 kalorii, 2G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Za 1,24 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Niewiele osób przygotowało ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i podnieś sól, zmielone nasiona kolendry, połówki orzechów pekan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 45 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 49%. Ten wynik jest całkiem niezły. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Lepki pasternak szkliwiony klonem z orzechami pekan, Glazurowana rzepa i pasternak z syropem klonowym, oraz Pieczony pasternak z syropem klonowym i rozmarynem.

Instrukcje

1
Rozgrzej masło w małym rondlu na średnim ogniu. Gdy masło się rozpuści i zacznie brązowieć, dodaj orzechy pekan, kminek i kolendrę. Mieszaj orzechy pekan i" opiekaj " je przyprawami przez minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Czy Lukier Kokosowo-orzechowyCzy Lukier Kokosowo-orzechowy
Wietnamskie Chipsy CynamonoweWietnamskie Chipsy Cynamonowe
Słodka Cebula Maui Lub Vidalia, Grubo PosiekanaSłodka Cebula Maui Lub Vidalia, Grubo Posiekana
1 1/4 Szklanki Ryżu Długoziarnistego1 1/4 Szklanki Ryżu Długoziarnistego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
2
Wyjmij orzechy pekan z patelni i odstaw na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czy Lukier Kokosowo-orzechowyCzy Lukier Kokosowo-orzechowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Dodaj syrop klonowy i zagotuj. Zredukować do wrzenia i gotować przez 5 minut; zdjąć z ognia i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do PodaniaCzysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do Podania
4
Umieść pasternak na dużej patelni i zalej wodą. Doprowadzić do wrzenia, zredukować do wrzenia i gotować pasternak 15 do 20 minut lub do momentu, gdy pasternak będzie miękki po przekłuciu czubkiem noża. Uwaga: często uważam, że przepisy nie dają mi wystarczającej ilości płynu do pracy. Pasternak może mieć różną wielkość, więc w razie potrzeby dodaj odrobinę wody, aby zakończyć proces gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Do TostówOliwa Z Oliwek Do Tostów
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
5
Spuść pozostały płyn.
6
Posyp pasternak solą i wymieszaj z zarezerwowaną mieszanką syropu klonowego i przyprawionymi orzechami pekan.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do PodaniaCzysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do Podania
Oliwa Z Oliwek Do TostówOliwa Z Oliwek Do Tostów
Czy Lukier Kokosowo-orzechowyCzy Lukier Kokosowo-orzechowy
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
7
Podawaj natychmiast.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia11
Magazyn