Duszony pasternak z syropem klonowym i orzechami pekan

Duszony pasternak z syropem klonowym i orzechami pekan to bezglutenowe, lakto ovo Wegetariańskie, pierwotne i przyjazne dla fodmap przepis z 8 porcjami. Ta przystawka ma 227 kalorii, 2G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Za 1,24 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Niewiele osób przygotowało ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i podnieś sól, zmielone nasiona kolendry, połówki orzechów pekan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 45 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 49%. Ten wynik jest całkiem niezły. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Lepki pasternak szkliwiony klonem z orzechami pekan, Glazurowana rzepa i pasternak z syropem klonowym, oraz Pieczony pasternak z syropem klonowym i rozmarynem.
Instrukcje
Rozgrzej masło w małym rondlu na średnim ogniu. Gdy masło się rozpuści i zacznie brązowieć, dodaj orzechy pekan, kminek i kolendrę. Mieszaj orzechy pekan i" opiekaj " je przyprawami przez minutę.
Wyjmij orzechy pekan z patelni i odstaw na bok.
Dodaj syrop klonowy i zagotuj. Zredukować do wrzenia i gotować przez 5 minut; zdjąć z ognia i odstawić.
Umieść pasternak na dużej patelni i zalej wodą. Doprowadzić do wrzenia, zredukować do wrzenia i gotować pasternak 15 do 20 minut lub do momentu, gdy pasternak będzie miękki po przekłuciu czubkiem noża. Uwaga: często uważam, że przepisy nie dają mi wystarczającej ilości płynu do pracy. Pasternak może mieć różną wielkość, więc w razie potrzeby dodaj odrobinę wody, aby zakończyć proces gotowania.
Posyp pasternak solą i wymieszaj z zarezerwowaną mieszanką syropu klonowego i przyprawionymi orzechami pekan.