Duszony Halibut z boczkiem i pieczarkami

Duszony Halibut z boczkiem i pieczarkami
Duszony Halibut z boczkiem i pieczarkami to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 38g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 425 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $7.39 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz oliwę z oliwek, filety z halibuta, wstępnie pokrojoną cebulę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Duszony Halibut Pacyficzny Z Porami, Pieczarkami I Małż, Duszony Halibut z porami, pieczarkami, małżami i małżami, oraz Ugotuj książkę: duszony Halibut ze szparagami i grzybami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ugotuj ryż zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól i tłuszcz.
Składniki, których będziesz potrzebować
RyżRyż
SólSól
2
Odcedzić i ogrzać.
3
Boczek gotować w dużej patelni nonstick na średnim ogniu, aż ostry.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Wyjąć boczek z patelni; pokruszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Dodaj cebulę, tymianek i grzyby do kapieli na patelni; smażyć przez 3 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
CebulaCebula
TymianekTymianek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Usunąć mieszaninę grzybów z patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Rozgrzać olej na patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Rybę posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
RybyRyby
9
Dodaj rybę na patelnię i gotować przez 2 protokół z każdej strony lub aż rumiane. Powrót mieszaniny grzybów na patelnię. Wymieszać z winem i gotować przez 3 minuty lub aż ryby płatki łatwo testowane widelcem lub do pożądanego stopnia doneness.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
RybyRyby
WinoWino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
10
Posypać pokruszonym boczkiem i natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Prawdziwego BoczkuKawałki Prawdziwego Boczku
Pietruszka-naćPietruszka-nać
11
Podawać na ryżu.
Składniki, których będziesz potrzebować
RyżRyż

Wyposażenie

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje na halibuta. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Caposaldo Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 10 dolarów za butelkę.
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio charakteryzuje się suchą, rześką, żywą konsystencją i delikatnymi aromatami białych owoców, kwiatów i migdałów.Dobrze komponuje się z białymi mięsami, rybami, owocami morza, daniami z makaronu i delikatnymi serami.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia26
Magazyn