Duszony Halibut z boczkiem i pieczarkami to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 38g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 425 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $7.39 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz oliwę z oliwek, filety z halibuta, wstępnie pokrojoną cebulę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Duszony Halibut Pacyficzny Z Porami, Pieczarkami I Małż, Duszony Halibut z porami, pieczarkami, małżami i małżami, oraz Ugotuj książkę: duszony Halibut ze szparagami i grzybami dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Ugotuj ryż zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól i tłuszcz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryż
Sól
2
Odcedzić i ogrzać.
3
Boczek gotować w dużej patelni nonstick na średnim ogniu, aż ostry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Boczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
4
Wyjąć boczek z patelni; pokruszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Boczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
5
Dodaj cebulę, tymianek i grzyby do kapieli na patelni; smażyć przez 3 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby
Cebula
Tymianek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
6
Usunąć mieszaninę grzybów z patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
7
Rozgrzać olej na patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
8
Rybę posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Ryby
9
Dodaj rybę na patelnię i gotować przez 2 protokół z każdej strony lub aż rumiane. Powrót mieszaniny grzybów na patelnię. Wymieszać z winem i gotować przez 3 minuty lub aż ryby płatki łatwo testowane widelcem lub do pożądanego stopnia doneness.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje na halibuta. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Caposaldo Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 10 dolarów za butelkę.