Duszony Halibut podany w zapiekance z groszkiem a La Francaise
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj duszonego halibuta podawanego w zapiekance z groszkiem a La Francaise. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 833 kalorii, 79g białka, oraz 31 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na $10.89 za porcję, ten przepis Pokrowce 61% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Jeśli masz lardoons boczku, sól morska, mięta, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Flądra Francaise lub kurczak Francaise, Duszony Halibut z estragonem i szczypiorkiem, oraz Halibut Duszony Cytrynowo-Kaparowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Filety z halibuta przyprawić solą i pieprzem i umieścić po jednym w każdym z 4 pieców Holenderskich.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z Halibuta
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Dodać cebulę, groszek i sałatę wokół filetów; top każdy z 1 łyżką masła i doprawić solą i pieprzem. Dziel rosół z kurczaka równomiernie między naczyniami, przykryj i umieść na dużym ogniu, aż płyn się zagotuje. Natychmiast zmniejszyć ogień do średniej i kontynuować gotowanie, aż metalowy szpikulec włożony do ryby przez 5 sekund odczuje ciepło po dotknięciu, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
(wątroba I Szyja Usunięte)
Papryczki Serrano Lub 1 Duża Papryczka Jalapeno, Bez Pestek I Posiekana
Halibut w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować, to wino FitVine Pinot Grigio. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 18 dolarów.