Duszony Halibut podany w zapiekance z groszkiem a La Francaise

Duszony Halibut podany w zapiekance z groszkiem a La Francaise
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj duszonego halibuta podawanego w zapiekance z groszkiem a La Francaise. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 833 kalorii, 79g białka, oraz 31 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na $10.89 za porcję, ten przepis Pokrowce 61% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Jeśli masz lardoons boczku, sól morska, mięta, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Flądra Francaise lub kurczak Francaise, Duszony Halibut z estragonem i szczypiorkiem, oraz Halibut Duszony Cytrynowo-Kaparowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Filety z halibuta przyprawić solą i pieprzem i umieścić po jednym w każdym z 4 pieców Holenderskich.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z HalibutaFilety Z Halibuta
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Dodać cebulę, groszek i sałatę wokół filetów; top każdy z 1 łyżką masła i doprawić solą i pieprzem. Dziel rosół z kurczaka równomiernie między naczyniami, przykryj i umieść na dużym ogniu, aż płyn się zagotuje. Natychmiast zmniejszyć ogień do średniej i kontynuować gotowanie, aż metalowy szpikulec włożony do ryby przez 5 sekund odczuje ciepło po dotknięciu, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
(wątroba I Szyja Usunięte)(wątroba I Szyja Usunięte)
Garść Zielonych Lub Czarnych Oliwek Dobrej Jakości, Grubo PosiekanychGarść Zielonych Lub Czarnych Oliwek Dobrej Jakości, Grubo Posiekanych
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szaszłyki MetaloweSzaszłyki Metalowe

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Halibut w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować, to wino FitVine Pinot Grigio. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 18 dolarów.
FitVine Wino Pinot Grigio
FitVine Wino Pinot Grigio
To lekko wytrawne białe wino ma jasny kolor. Jest czysty, chrupiący, świetnie smakuje z nutami kwiatowymi na nosie i smakami zielonego jabłka i nutą cytrusów. Wykończenie jest świeże.Ciesz się wieczorem bez poświęcania jutra.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia99
Magazyn