Duszony gulasz jagnięcy z imbirem

Duszony gulasz jagnięcy z imbirem
Duszony gulasz jagnięcy z imbirem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje 2,74 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 27g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 435 kalorii. Jest idealny do Jesień. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz skrobię kukurydzianą, imbir, grzyby shiitake i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać wytrawne sherry, można przejść do tego dania głównego z Budyń Chlebowo-masłowy jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 58%. Spróbuj Gulasz Z Jagnięciny Duszony, Duszone golonki jagnięce z imbirem i pięcioramienną przyprawą, oraz Duszona jagnięcina z chili, pokruszonym ananasem, trawą cytrynową i imbirem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 5 składników (przez pieprz) w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
Połącz 1/2 szklanki wrzącej wody i grzybów w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Bakłażan Obrany I Pokrojony W Paski1 Bakłażan Obrany I Pokrojony W Paski
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
3
Odstawić 15 minut; odcedzić, zastrzegając moczenie cieczy. Odrzuć łodygi; cienko pokroić czapki.
4
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
5
Dodaj imbir i czosnek; smażyć 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
6
Dodać mieszaninę jagnięciny; smażyć 4 minuty. Wymieszać bulion; doprowadzić do wrzenia. Przykryć i zmniejszyć ogień; gotować na wolnym ogniu 40 minut. Odkryć i doprowadzić do wrzenia; dodać marchew, grzyby, i reserved płyn. Gotować 5 protokół, lub do lekko gruby.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Bakłażan Obrany I Pokrojony W Paski1 Bakłażan Obrany I Pokrojony W Paski
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
7
Dodać sos ostrygowy i kolendrę; podawać z makaronem ryżowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos OstrygowySos Ostrygowy
Makaron RyżowyMakaron Ryżowy
1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia20
Magazyn