Duszony Grouper z imbirem, grzybami Shiitake i Chilami

Duszony Grouper z imbirem, grzybami Shiitake i Chilami
Duszony Grouper z imbirem, grzybami Shiitake i Chiles może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na $3.94 za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis ma 238 kalorii, 35g białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jeśli masz dziecko bok choy, imbir, sól i pieprz, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby zużyć imbir można śledzić to danie główne z Ciasto imbirowe z lukrem imbirowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Mirin-duszony Bok Choy z grzybami Shiitake, Tajwańska duszona kapusta z suszonymi krewetkami, Chilli i grzybami Shiitake, oraz Grouper pieczony z grzybami: Grouper al Forno con Funghi Trifolati dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Filety doprawiamy solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
2
Rozgrzej patelnię (nie nieprzywierającą) na średnim ogniu; dodaj olej, a następnie filety. Gotować, aż filety zaczną brązowieć z jednej strony, o 2 protokół. Flip filety i zmniejszyć ciepło do medium.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Dodaj bulion, liście bok choy, grzyby, sos sojowy i imbir. Przykryć i gotować, aż ryba będzie nieprzezroczysta w środku, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bok Choy LeavesBok Choy Leaves
GrzybyGrzyby
Sos SojowySos Sojowy
ImbirImbir
StadoStado
RybyRyby
4
Podzielić ryby, grzyby i bok choy między 4 Głębokie, szerokie talerze zupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
Bok ChoyBok Choy
RybyRyby
ZupaZupa
5
Zalać rybą i warzywami (w zależności od wielkości talerzy, możesz mieć dodatkowy zapas).
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
StadoStado
RybyRyby
6
Dekoruj zieloną cebulą i jalapeo i skropić prażonym olejem sezamowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona CebulaZielona Cebula
Olej SezamowyOlej Sezamowy

Wyposażenie

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Mark West Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 13 dolarów za butelkę.
Mark West Pinot Grigio
Mark West Pinot Grigio
Ostre i czyste wino z miodem miodowym, owocami pestkowymi i cytrusami o subtelnym, czystym, utrzymującym się wykończeniu.Spróbuj połączyć stare dobre ryby z frytkami, letnie sałatki i parowane małże przez tuzin...albo dziesiątki.
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia18
Magazyn