Duszony Grouper z imbirem, grzybami Shiitake i Chilami
Duszony Grouper z imbirem, grzybami Shiitake i Chiles może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na $3.94 za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis ma 238 kalorii, 35g białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jeśli masz dziecko bok choy, imbir, sól i pieprz, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby zużyć imbir można śledzić to danie główne z Ciasto imbirowe z lukrem imbirowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Mirin-duszony Bok Choy z grzybami Shiitake, Tajwańska duszona kapusta z suszonymi krewetkami, Chilli i grzybami Shiitake, oraz Grouper pieczony z grzybami: Grouper al Forno con Funghi Trifolati dla podobnych receptur.
Instrukcje
Filety doprawiamy solą i pieprzem.
Rozgrzej patelnię (nie nieprzywierającą) na średnim ogniu; dodaj olej, a następnie filety. Gotować, aż filety zaczną brązowieć z jednej strony, o 2 protokół. Flip filety i zmniejszyć ciepło do medium.
Dodaj bulion, liście bok choy, grzyby, sos sojowy i imbir. Przykryć i gotować, aż ryba będzie nieprzezroczysta w środku, o 3 protokół.
Podzielić ryby, grzyby i bok choy między 4 Głębokie, szerokie talerze zupy.
Zalać rybą i warzywami (w zależności od wielkości talerzy, możesz mieć dodatkowy zapas).
Dekoruj zieloną cebulą i jalapeo i skropić prażonym olejem sezamowym.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Mark West Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 13 dolarów za butelkę.
Mark West Pinot Grigio
Ostre i czyste wino z miodem miodowym, owocami pestkowymi i cytrusami o subtelnym, czystym, utrzymującym się wykończeniu.Spróbuj połączyć stare dobre ryby z frytkami, letnie sałatki i parowane małże przez tuzin...albo dziesiątki.