Duszony Bażant w mieszanym sosie pieprzowym
Duszony Bażant w mieszanym sosie pieprzowym to bezglutenowe przepis z 4 porcjami. Na 7,86 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 77g białka, 38 g tłuszczu, oraz w sumie 732 kalorie. Mieszanka pieprzu, mleko odparowane, bulion drobiowy mniej sodu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Najlepiej sprawdza się jako sos i odbywa się w mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Filet wołowy z mieszanym sosem pieprzowym, Duszone Nogi Bażanta Z Kapustą I Winogronami, oraz Cydr-duszony Bażant z perłową cebulą i jabłkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Posypać bażantem solą i pieprzem. Roztopić masło i olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodaj bażanta; gotować 2 protokół z każdej strony lub aż rumiane.
Dodać bulion i wino; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 35 minut.
Wyjmij bażanta z patelni. Trzymaj ciepło.
Połącz mleko i skrobię kukurydzianą w małej misce.
Zwiększ ciepło do średniej-wysokiej. Doprowadzić mieszaninę bulionu do wrzenia; gotować, aż zmniejszy się do 1/2 szklanki (około 6 minut).
Dodać cebulę; gotować 3 protokół.
Dodaj mieszaninę mleka i zmiażdżone ziarna pieprzu. Dusić 2 minuty lub aż sos zgęstnieje, często mieszając.