Duszone Żeberka Z Sosem Borowikowo-Porto

Duszone Żeberka Z Sosem Borowikowo-Porto
Need a bezglutenowe i pierwotne danie główne? Duszone żeberka z sosem borowikowo-Porto może być niesamowity przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 1135 kalorii, 34g białka, oraz 85 g tłuszczu. Na $7.98 za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz rubinowy port, wino, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 531 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Port-duszone żeberka z imbirem i anyżem gwiazdkowym, Czerwone Wino Duszone Żeberka, oraz Czerwone Wino Duszone Żeberka dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wyreguluj stojak piekarnika do pozycji dolnej i rozgrzej piekarnik do 135°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
2
Połączyć borowiki i wody w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
3
Umieść papierowy ręcznik na powierzchni płynu, aby grzyby były zanurzone.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
4
Odstawić, aż grzyby zmiękną, około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
5
Tymczasem obficie przyprawiamy krótkie żeberka solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Złote Rodzynki, Grubo ZmieloneZłote Rodzynki, Grubo Zmielone
6
Rozgrzać olej w holenderskim piecu średnio wysokie ciepło, aż szepty dymu ledwo zaczynają pojawiać się na powierzchni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
7
Dodać wołowinę i gotować, aż dobrze rumiane na wszystkich powierzchniach, 8 do 12 minut w sumie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
8
Przełożyć na duży talerz i odstawić.
9
Powrót holenderski piekarnik na średnim ogniu i rozgrzać masło, aż się stopi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Truskawki Na StopęTruskawki Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
10
Dodaj marchew, cebulę i seler i gotować mieszając, aż zmiękną i ledwo zaczynają brązowieć, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
11
Dodać czosnek i gotować, stale mieszając, aż pachnące, o 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
12
Dodaj pastę pomidorową i gotuj, ciągle mieszając, aż pasta pomidorowa przybiera połyskliwy odcień i zaczyna przyklejać się do dna patelni, około 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
13
Dodaj port i czerwone wino do patelni, skrobanie wszelkie rumiane kawałki z dna patelni z drewnianą łyżką. Doprowadzić do wrzenia i zmniejszyć do gotować. Tymczasem grzyby odcedzić przez sitko. Grzyby pokroić na grubo, następnie dodać grzyby i ich płyn do garnka, wraz z bulionem z kurczaka, liśćmi laurowymi, tymiankiem i rumianymi żeberkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
(wątroba I Szyja Usunięte)(wątroba I Szyja Usunięte)
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Złote Rodzynki, Grubo ZmieloneZłote Rodzynki, Grubo Zmielone
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
5 Funtów Krótkich żeberek Z Kością5 Funtów Krótkich żeberek Z Kością
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
PortPort
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
14
Powrót do wrzenia, przykryć i przenieść do piekarnika. Gotować do całkowitego zmiękczenia, około 3 godzin.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
15
Usunąć i wyrzucić liście laurowe i tymianek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
16
Usuń mięso z kości i odrzuć kości. Tłuszcz odtłuszczony z wierzchu sosu. Doprowadzić sos do wrzenia na średnim ogniu i gotować, aż zredukowana do sosu-jak, lekko zagęszczonej konsystencji, o 5 protokół. Mięso odstawić na patelnię, doprawić do smaku większą ilością soli i pieprzu i podawać od razu. (Patrz uwaga powyżej dla serwowania sugestie).
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta

Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir to moje ulubione żeberka wołowe. Wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze kawałki wołowiny dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwieniami, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze kawałki mogą poradzić sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Motłoch Merlot z 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
Rabble Merlot
Rabble Merlot
Czarna wiśnia, ciemna jagoda, słodowa czekolada z niuansowymi nutami francuskiego dębu wanilii i mokki. Eleganckie i wyrafinowane na podniebieniu z dużą ilością ciemnych owoców prowadzących do jedwabistego, miękkiego wykończenia.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje4
Ocena Zdrowia31
Magazyn