Duszone żeberka z czekoladą i rozmarynem mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 1092 kalorie, 39g białka, oraz 93g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje $5.04 za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, słodko-gorzką czekoladę, pietruszkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Duszone żeberka hoisin Beer z rozmarynem Purée z białej fasoli, Zinfandel-duszone żeberka wołowe z puree Rozmarynowo-Pasternakowym, oraz Duszone niezbyt krótkie żeberka z Hominowym gulaszem z nowej Turni na południu dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Podgrzej ciężki duży garnek na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
2
Dodaj pancetta i smażyć na chrupiące. Za pomocą łyżki szczelinowej przenieść pancetta do ręczników papierowych, aby osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Posiekane Czerwone Cebule
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowa
Ręczniki Papierowe
3
Żeberka posypać solą i pieprzem. Praca w partiach, brązowe żeberka w kapiące w garnku na średnim ogniu, aż brązowy ze wszystkich stron, o 8 minut na partię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
żeberka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
4
Przenieś na talerz.
5
Do garnka dodajemy cebulę i kolejne 4 składniki. Przykryć, zmniejszyć ogień do średniej, i gotować, aż warzywa będą miękkie, mieszając od czasu do czasu, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa
Cebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
6
Dodaj wino. Gotować odkryte, aż płyn zmniejszy się o połowę, skrobanie się rumiane kawałki, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wino
7
Dodaj bulion, pomidory, pietruszkę, tymianek, liść laurowy i pancettę. Powrót żeberka do garnka, przykryć częściowo, i gotować na wolnym ogniu 1 1/2 godziny. Odsłaniać i gotować na wolnym ogniu, aż mięso żeberka będzie miękkie, mieszając od czasu do czasu, o 1 1/2 godziny dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście Laurowe
2 Posiekane Czerwone Cebule
Pomidor
Pietruszka-nać
Bulion
Tymianek
Mięso
żeberka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
8
Przenieść żebra na płytkę; wyrzucić liść laurowy. Łyżka tłuszczu z powierzchni sosu. Gotować sos, aż zacznie zgęstnieć, o 8 protokół. Zmniejszyć ciepło do średniego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście Laurowe
SOS
żeberka
9
Dodaj czekoladę, kakao w proszku i rozmaryn; mieszaj, aż czekolada się rozpuści. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Powrót żeberka do garnka. Gotować na wolnym ogniu, o 5 protokół.
Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir są doskonałym wyborem do krótkich żeberek wołowych. Wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze kawałki wołowiny dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwieniami, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze kawałki mogą poradzić sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Możesz spróbować pochodzenie winnice Napa Valley Merlot. Recenzenci bardzo lubią to z 4.2 z 5 Ocena gwiazdkowa i cena około 34 dolarów za butelkę.