Duszone żeberka w Pasilla Chile Pozole

Duszone żeberka w Pasilla Chile Pozole
Duszone żeberka w Pasilla Chile Pozole wymagają mniej więcej 2 godziny i 30 minut od początku do końca. Na 3,24 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 680 kalorii, 18g białka, oraz 46 g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Sprawdza się jako dość drogie danie główne. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz bulion wołowy, sól i pieprz, mieloną kolendrę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 63%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Chile-Duszone Żeberka, Chile-Duszone Żeberka, oraz Cytrusowo-Chile-duszone żeberka dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Mąkę umieścić z kolendrą, kminkiem, czosnkiem w proszku i mieloną musztardą w płytkim naczyniu i dobrze wymieszać drewnianą łyżką. Obficie posypać krótkie żeberka solą i pieprzem, a następnie pogłębiać obie strony w przyprawionej mące jeden po drugim, upewniając się, aby otrząsnąć nadmiar mąki.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Musztarda W ProszkuMusztarda W Proszku
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
Półksiężycowe Plasterki Ogórka AngielskiegoPółksiężycowe Plasterki Ogórka Angielskiego
Złote Rodzynki, Grubo ZmieloneZłote Rodzynki, Grubo Zmielone
2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
Chipsy Tortilla O Smaku LimonkiChipsy Tortilla O Smaku Limonki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich
2
W dużym holenderskim piekarniku na średnim ogniu dodaj 2 łyżki oleju. Gdy olej pali, dodać krótkie żeberka w partiach. Brązowe żeberka, aż zacznie tworzyć się złota skórka, około 5 minut z każdej strony. Raz brązowy, rezerwy i kontynuować, aż wszystkie żebra są brązowe, dodając więcej oleju w razie potrzeby. Odstaw żebra na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Złote Rodzynki, Grubo ZmieloneZłote Rodzynki, Grubo Zmielone
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
3
Podczas gdy krótkie żebra są brązowieje, podgrzać patelnię żeliwną na średnim ogniu. Gdy patelnia jest gorąca, dodać chiles pasilla i tosty, aż zaczną palić, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Złote Rodzynki, Grubo ZmieloneZłote Rodzynki, Grubo Zmielone
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Usuń chiles i zanurzyć w gorącej wodzie. Pozostawić na strome, aż staną się miękkie i giętkie, około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
5
Wyjąć z wody i puree w blenderze z 1/4 szklanki moczącej wody. Odstawić puree.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
6
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
7
Dodaj marchew, czosnek, cebula i seler do holenderskiego piekarnika. Gotować, aż warzywa karmelizować, o 15 protokół. Podgrzać garnek czerwonym winem, a następnie dodać pomidory, bulion wołowy, hominy i reserved pasilla chile puree. Doprowadzić całą mieszaninę na wolnym ogniu. Zacznij dodawać wszystkie rumiane żeberka z powrotem na patelnię. Przykryć i gotować, aż krótkie żeberka ledwo zaczynają spadać z kości, o 1 godzinę 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Polędwiczka Wieprzowa Przekrojona Na PółPolędwiczka Wieprzowa Przekrojona Na Pół
Kawałki Warzyw Wielkości KęsaKawałki Warzyw Wielkości Kęsa
Złote Rodzynki, Grubo ZmieloneZłote Rodzynki, Grubo Zmielone
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
5 Funtów Krótkich żeberek Z Kością5 Funtów Krótkich żeberek Z Kością
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
HominyHominy
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
8
Doprawić solą, pieprzem, kolendrą i pietruszką; udekorować limonką i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin WapiennyKlin Wapienny
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala

Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir to moje ulubione żeberka wołowe. Wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze kawałki wołowiny dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwieniami, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze kawałki mogą poradzić sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Matanzas Creek Alexander Valley Merlot z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 28 dolarów za butelkę.
Matanzas Creek Alexander Valley Merlot
Matanzas Creek Alexander Valley Merlot
Średni fioletowy kolor. Smaki śliwki satsuma, malin pokrytych ciemną czekoladą i aromatów ziela angielskiego przede wszystkim. Na podniebieniu jest to klasyczny Merlot o dobrej koncentracji. Jest pikantny i średnio treściwy z aksamitnymi taninami. Domowa tarta wiśniowa i aromaty drewna sandałowego są łatwo wyczuwalne podczas degustacji.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia31
Magazyn