Duszone Zimowe Warzywa Z Kokosem I Czerwonym Curry
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki,więc spróbuj duszonych zimowych warzyw z kokosem i czerwonym Curry. Ten bezglutenowy, bezmleczny, cały 30 i pescatarian przepis służy 4 i kosztuje 4,26 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 47 g tłuszczu, oraz w sumie 714 kalorii. Ten przepis jest typowy dla kuchni indyjskiej. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Zima. Udaj się do sklepu i odbierz mleko kokosowe, tajski sos rybny, gałązki kolendry i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 33 minuty. Z łyżeczką wynik 84% to danie jest super. Podobne przepisy to Kokosowy Harissa Curry Duszony kurczak z warzywami korzeniowymi, Tajskie czerwone Curry z warzywami, oraz Duszone Zimowe Warzywa.
Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling są świetnym wyborem dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Indaba Chenin Blanc z 4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.