Duszone Pory I Koper Włoski Z Boczkiem I Polentą

Duszone Pory I Koper Włoski Z Boczkiem I Polentą
Duszone pory i koper włoski z boczkiem i polentą mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 3,35 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 596 kalorii, 18g białka, oraz 49g tłuszczu. Ten przepis służy 4. 19 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz radicchio grubo, koper włoski, bulion z kurczaka i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć sól morską, można śledzić to danie główne z Malinowe Ciasteczka Z Solą Morską jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Grillowane kalmary z duszonym koprem i polentą przepis, Wieprzowina na trzy sposoby: kotlety wieprzowe solone, Kiełbasa z kopru włoskiego i chrzanu szwajcarskiego z boczkiem i koprem włoskim na ciastach Polenta, oraz Koper włoski duszony z Cannellini i boczkiem.
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia21
Magazyn