Duszone Oxtails i warzywa
Duszone Oxtails i warzywa mogą być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole receptury dania głównego. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 713 kalorii, 74g białka, oraz 33g tłuszczu. Na $3.5 za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 35 minut. Idź do sklepu i odebrać wino, pieprz, oxtails, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Duszone Oxtails, Czerwone wino-duszone Oxtails, oraz Wine Duszone Oxtails dla podobnych receptur.
Instrukcje
Opłukać oxtails i osuszyć.
Usunąć i wyrzucić srebrną skórę, jeśli to konieczne.
Oxtails posypać solą i pieprzem.
Oxtails gotować w gorącym oleju w holenderskim piekarniku na średnim ogniu 10 minut z każdej strony lub aż rumiane.
Przenieść oxtails do 6-qt. powolna kuchenka.
Dodać bulion i kolejne 5 składników do powolnej kuchenki. Przykryć i gotować na wysokiej 6 godzin lub do miękkości mięsa.
Podawać na rozgrzanej kaszy.
W razie potrzeby posypać posiekanym świeżym tymiankiem.
Duszone żeberka i warzywa: substytut 4 lb. żeberka wołowe, przycięte i przecięte na pół, na wołowinę. Postępuj zgodnie z przepisem.