Duszone karczochy i szalotki
Duszone dziecko karczochy i szalotki może być tylko przystawka szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 9g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 204 kalorie. Ten przepis służy 6 i kosztuje $3.24 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka masła, rosół z kurczaka, Wino i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Polędwiczka wieprzowa z rozmarynem i musztardą z karczochami, szalotką i wermutem, Duszone Karczochy Dla Dzieci, oraz Duszone Karczochy Dla Dzieci dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połówki szalotki wzdłuż. Wyciągnij twarde zewnętrzne liście (około 5 warstw) z karczochów, aby przypominały ciasne różyczki.
Odciąć górną trzecią część każdego karczocha i wyrzucić. Przyciąć końce łodygi i połówki karczochy przez łodygi.
W dużej ciężkiej patelni rozgrzać olej i masło na umiarkowanie wysokim ogniu, aż gorące, ale nie palenie i sauté karczochy i szalotki, mieszając od czasu do czasu, aż złoty.
Dodać bulion i dusić, pokryte, 15 minut, lub aż karczochy są prawie miękkie.
Dodać wino i gotować, nie odkryte, aż płyn odparuje.
Duszone warzywa wymieszać z natką pietruszki i doprawić solą i pieprzem.