Duszone kanapki Oxtail i Gruyère

Duszone kanapki Oxtail i Gruyère
Duszone kanapki Oxtail i Gruyère mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 71g białka, 41 g tłuszczu, oraz w sumie 872 kalorii. Na 4,63 zł / porcja, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jeśli masz liście laurowe, rolki kanapkowe, oxtails i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Duszony Oxtail, Duszony Oxtail, oraz Duszony gulasz wołowy i krótkie żeberka dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W przypadku ogona wołowego: Dostosuj stojak piekarnika do pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 121°.
Składniki, których będziesz potrzebować
OxtailOxtail
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
2
Rozgrzać olej w dużym holenderskim piecu na dużym ogniu, aż się połysk.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Udek Z Kurczaka1 Funt Udek Z Kurczaka
3
Dodaj tyle kawałków oxtail, ile zmieści się w jednej warstwie. Gotować, aż dobrze rumiane, o 6 protokół. Flip kawałki i gotować, aż druga strona jest rumiane, o 4 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
OxtailOxtail
4
Przenieść na duży talerz i powtórzyć z pozostałymi oxtails aż wszystkie oxtails są rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
OxtailOxtail
5
Bez usuwania oleju lub wytopionego tłuszczu, dodać cebulę, marchew, i seler do teraz-pusty garnek i gotować, mieszając i skrobanie się rumiane kawałki z dołu, aż warzywa są dobrze rumiane, o 10 minut w sumie. Wymieszaj pastę pomidorową, aż warzywa zostaną pokryte.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (okPęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
6
Dodaj wino i gotować, skrobanie się rumiane kawałki. Dusić do zmniejszenia o połowę, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
7
Dodać bulion z kurczaka i liście laurowe. Powrót oxtails do garnka, doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu, przykryć pokrywką lekko uchylone, i przenieść do piekarnika. Gotować, aż oxtail mięsa przychodzi łatwo z kości, o 4 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 T Pieprzu Białego W Proszku1 T Pieprzu Białego W Proszku
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
OxtailOxtail
2 Posiekane Szalotki2 Posiekane Szalotki
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
8
Za pomocą szczypiec przenieś oxtails do dużej miski. Odstawić na bok, aż ostygnie wystarczająco, aby obsłużyć. W międzyczasie przecedzić wywar przez sitko o drobnej siatce do średniego rondla. Wyrzucić ciała stałe.
Składniki, których będziesz potrzebować
OxtailOxtail
1 Czubata łyżka Białego Pieprzu1 Czubata łyżka Białego Pieprzu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
9
Umieść rondel na średnim ogniu i gotuj na wolnym ogniu, aż zmniejszy się do około 3/4 szklanki, o 15 protokół. Tymczasem usuń mięso wołowe z kości i rozdrobnij palcami lub dwoma widelcami. Powrót mięsa do zapasów, jak to simmers. Gotowa mieszanka stock / oxtail powinna być bardzo gruba i lepka. Natkę pietruszki wymieszać. Doprawić do smaku solą i pieprzem i odstawić. Mieszankę Oxtail można przygotować do 4 dni wcześniej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
OxtailOxtail
1 Czubata łyżka Białego Pieprzu1 Czubata łyżka Białego Pieprzu
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
10
Aby kanapki: rozgrzać brojlery do wysokiej. Chleb kroimy na pół poziomo i układamy pokrojony bokiem na blasze do pieczenia. Broil aż lekko tosty, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Procent TłuszczuProcent Tłuszczu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Pełnoziarniste Bułki Obiadowe, Do PodaniaPełnoziarniste Bułki Obiadowe, Do Podania
11
Usunąć z brojlerów. Podziel mieszankę oxtail równomiernie między dolnymi połówkami chleba. Top oxtail z marynowaną papryką wiśniową i plastrami sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
1/3 Szklanki Oleju Kokosowego Lub Roślinnego1/3 Szklanki Oleju Kokosowego Lub Roślinnego
OxtailOxtail
Procent TłuszczuProcent Tłuszczu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pełnoziarniste Bułki Obiadowe, Do PodaniaPełnoziarniste Bułki Obiadowe, Do Podania
12
Usuń górne połówki chleba z tacy. Połówki dno Broil aż ser topi się, o 4 protokół. Zamknij kanapki i podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Procent TłuszczuProcent Tłuszczu
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia18
Magazyn