Duszone Golonki Z Indyka
Duszone golonki z indyka to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 1616 kalorii, 155g białka, oraz 95 g tłuszczu. Na $5.3 za porcję, ten przepis Pokrowce 65% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz cebulę, podudzia z indyka, słodkie ziemniaki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 18 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Sprawdza się jako danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 97%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to Duszone Golonki Z Indyka, Golonki Wieprzowe Duszone, oraz Duszone Golonki Jagnięce.
Instrukcje
Rozgrzać oliwę w dużym garnku na średnim ogniu.
Dodać podudzia indyka i saute przez 5 protokół.
Dodać kiełbasę i cebulę i gotować, aż cebula są przezroczyste.
Dodaj piernik, czosnek, słodkie ziemniaki, seler, pokrojone okra, i rosół z kurczaka. Zmniejszyć ogień, przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 15 do 20 minut.
Dodaj posiekanego pomidora, collard greens i pieprz cayenne, do smaku. Gotować na wolnym ogniu przez około 15 minut dłużej.
Dodać sól i pieprz, do smaku.
Udekorować całą okra i prażone orzeszki ziemne.