Duszone golonki jagnięce z papryką i czosnkiem

Duszone golonki jagnięce z papryką i czosnkiem to bezglutenowe i pierwotne przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 52g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 412 kalorii. Na $4.5 za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Sprawdza się jako danie główne. Mieszanka liści laurowych, rosół z kurczaka, papryka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Duszone Czosnkowe Jagnięce Golonki, Duszone golonki jagnięce z czosnkiem i rozmarynem(garnek), oraz Rozmaryn duszone golonki jagnięce i łatwe ziemniaki puree czosnkowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Jagnięcinę przyprawić 1 łyżeczką soli i 1/2 łyżeczki pieprzu.
W emaliowanej żeliwnej zapiekance wystarczająco dużej, aby pomieścić trzciny jagnięce, połącz trzonki z nieobranymi ząbkami czosnku, liśćmi laurowymi i gałązkami tymianku. Gotować trzonki na umiarkowanym ogniu, aż równomiernie rumiane, o 15 protokół. Przykryj zapiekankę i piecz trzonki przez 2 godziny lub do bardzo miękkiej, obracając co 20 minut.
Wyjąć z piekarnika i odstawić pod przykryciem na 20 minut.
Usunąć trzonki i odstawić na bok.
Dodaj rosół z kurczaka do zapiekanki i doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, skrobanie się wszelkie rumiane kawałki z dołu. Gotować, skimming często, aż zredukowane do 2 filiżanek, o 10 protokół.
Odcedzić wywar i odstawić do zapiekanki.
Dodać obrane ząbki czosnku i gotować delikatnie do miękkości, o 20 protokół. Jagnięcinę przekładamy do zapiekanki, dodajemy paprykę i liście tymianku. Przykryć i gotować, aż papryka będzie miękka, o 10 protokół.
Za pomocą łyżki szczelinowej przenieść trzciny jagnięce na ciepłe talerze do serwowania. Masło wymieszać z sosem i doprawić pozostałą 1/4 łyżeczki soli i 1/2 łyżeczki pieprzu. Łyżka sosu wokół trzonków i służyć.