Duszone Golonki Jagnięce

Duszone Golonki Jagnięce
Duszone golonki jagnięce mogą być dobrym przepisem, aby poszerzyć swoją kolekcję dań głównych. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 320 kalorii, 42g białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Na $3.8 za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Udaj się do sklepu i odebrać oliwki kalamatan, wino, powolna kuchenka marinara, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 89%, to danie jest świetne. Spróbuj Duszone Golonki Jagnięce, Duszone Golonki Jagnięce, oraz Duszone Golonki Jagnięce dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Brązowe golonki jagnięce w holenderskim piekarniku; dodaj wino, skrobanie patelni poluzować rumiane kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Trzcina JagnięcaTrzcina Jagnięca
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Porwane świeże Liście PietruszkiPorwane świeże Liście Pietruszki
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Dodaj marinara; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 2 godziny. W ciągu ostatnich 10 minut wymieszać garść grubo posiekanych pestek oliwek kalamata.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki KalamataOliwki Kalamata
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia42
Magazyn