Duszone Żeberka Wołowe
Duszone żeberka wołowe to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 6 porcjami. Na 2,62 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 235 kalorii. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 20 minut. 457 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz krótkie żeberka wołowe, cebulę, seler i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 42%, co jest solidne. Podobne przepisy to Duszone Żeberka Wołowe, Duszone Żeberka Wołowe, oraz Duszone Żeberka Wołowe.
Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Żeberka wołowe bardzo dobrze komponują się z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. Wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze kawałki wołowiny dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwieniami, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze kawałki mogą poradzić sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 35 dolarów za butelkę.
![Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot]()
Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot
2006 Bancroft Ranch Merlot jest bogaty kolor granatu, i jest pełen smaków dojrzałych czarnych owoców, brązowych przypraw i odrobiną skórki pomarańczowej. Jego wyrafinowane taniny i głębia smaku sprawiają, że jest to jedno z najbardziej pamiętnych win Beringer z Howell Mountain.Mieszanka: 93% Merlot, 4% Cabernet Sauvignon i 3% Cabernet Franc