Duszona wołowina z cebulą

Duszona wołowina i cebula może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 2,57 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 45g białka, 26g tłuszczu, oraz w sumie 461 kalorii. Ten przepis służy 8. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 75 godzin. Jeśli masz mielone ziele angielskie, cebulę, ząbki czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby użyć ziemi ziele angielskie można śledzić to danie główne z Ziele angielskie Angel Food Cakes z twarogiem ananasowym i suszonym w piecu Pi jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Duszona Wołowina I Cebula, Duszona Wołowina I Cebula, oraz Wołowina duszona w piwie z cebulą.
Instrukcje
Umieść stojak piekarnika w pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 204°.
Pokroić mięso na sucho. Wymieszać razem ziele angielskie, 2 łyżeczki soli i 1 łyżeczkę pieprzu w małej misce i natrzeć całe mięso.
Rozłóż połowę cebuli i połowę czosnku na 13-na 9-calowej patelni do pieczenia i ułóż mięso na wierzchu.
Pozostałe cebule i czosnek rozłożyć na mięsie. Szczelnie przykryć patelnię folią i upiec, odwracając mięso po 1 godzinie, aż mięso będzie bardzo miękkie, w sumie około 2 i 1/2 godziny.
Odtłuszczone tłuszcze z soków z patelni. Mięso pokroić na ziarno i posypać natką pietruszki.
Podawać z cebulą i sokami z patelni.
Wołowinę można dusić 2 dni wcześniej. Mięso schłodzić w sokach, odsłonięte, następnie pokroić i schłodzić w sokach, przykryte. Podgrzać, pod przykryciem, w piekarniku 177° 30 do 40 minut.