Duszona Wieprzowina Marsala

Duszona Wieprzowina Marsala
Duszona wieprzowina Marsala może być tylko napojem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 31g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 449 kalorii. Na $1.5 za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Przynosi wam to moje przepisy. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Jeśli masz granulki bulionowe o smaku wołowiny, polędwicę wieprzową, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 65%, co jest solidne. Podobne przepisy to Duszony Kurczak Marsala, Duszone żeberka wołowe z Tortelloni w sosie śmietanowym Marsala (Wolnowar ), oraz Marsala Wieprzowa.

Instrukcje

1
Wytnij tłuszcz z polędwicy; pokrój polędwicę na plastry o grubości 1/2 cala.
2
Połącz mąkę i sól w wytrzymałej plastikowej torbie na zamek błyskawiczny. Uszczelnij torbę; dobrze wstrząśnij.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
Sól Do Obramowania SzkłaSól Do Obramowania Szkła
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4 I Nr 2Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4 I Nr 2
3
Dodać polędwicę. Uszczelnij worek; wstrząsnąć, aż dobrze pokryte.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
4
Margarynę roztopić na patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
¼ Czubatej Szklanki Mąki¼ Czubatej Szklanki Mąki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
5
Dodać polędwicę; gotować, aż zbrązowieje, obracając raz.
6
Wyjąć z patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
7
Dodaj wino, granulki bulionu, i pieprz na patelni; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, odkryte, 2 minuty. Powrót polędwicy na patelni; przykryć i dusić 2 minuty lub aż sos jest zagęszczony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Granulki BulionoweGranulki Bulionowe
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
8
Podawać na makaronie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia18
Magazyn