Duszona Soczewica
Duszona soczewica może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje 57 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 219 kalorii, 12g białka, oraz 5G tłuszczu. Przynosi wam to moje przepisy. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jeśli masz zieloną cebulę, bulion warzywny, sól morską i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać świeży imbir, można śledzić to danie główne z Świeże Ciasteczka Imbirowe jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 79%, co jest solidne. Duszona Soczewica, Duszona Soczewica Puy, oraz Jagnięcina Z Duszoną Soczewicą są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Włożyć goździki do cebuli.
Cebulę, wodę i kolejne 9 składników (woda przez bulion) połączyć w dużym rondlu. Doprowadzić do wrzenia; przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 30 minut lub do soczewicy są miękkie.
Cebulę i liść laurowy wyjąć łyżką szczelinową; wyrzucić. Wymieszać z solą; gotować 2 minuty.