Duszona ryba z koprem włoskim i pomidorem

Duszona ryba z koprem włoskim i pomidorem
Jeśli 1,32 zł za porcję spada twój budżet, duszona ryba z koprem włoskim i pomidorem może być niesamowita jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 173 kalorie, 3G białka, oraz 11g tłuszczu każdy. 3 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Mieszanka do 4 ząbki czosnku, woda, mocno mięsiste ryby i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Koper włoski duszony i ryba Lagunowa złowiona linowo, Duszony Koper Włoski I Pomidor, oraz Filet z ryby z surówką i duszonym koprem-mój pierwszy porządny pełnoziarnisty posiłek dla podobnych receptur.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Santi Sortesele Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 17 dolarów za butelkę.
Santi Sortesele Pinot Grigio
Santi Sortesele Pinot Grigio
Słomkowożółty odcień, któremu towarzyszy blisko skupiony nos gruszki, moreli i białych kwiatów. Owocowe podniebienie, z górnymi nutami owoców pestkowych, pokazuje dojrzałość i okrągłość dobrze wspierane przez elegancką kwasowość i smak, zapewniając długie, utrzymujące się wykończenie.
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia20
Magazyn