Duszona pierś Cielęca z cebulą i ziołami: Petto di Vitello con Cipolline e Mentuccia

Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać duszone piersi cielęciny z cebulą i ziołami: Petto di Vitello con Cipolline e Mentuccian spróbować. Ten przepis służy 6 i kosztuje $4.75 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 74g białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 592 kalorie. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 5 minut. Mieszanka liści pietruszki, jalapenos, Wino i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać czerwone wino, można śledzić to danie główne z Czerwone Wino Ciasto Czekoladowe # SundaySupper jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Duszona pierś Cielęca z ziołami, Pernod i pomidorami, Golonka cielęca duszona z majerankiem: Stinco di Vitello, oraz Cebula balsamiczna duszona z granatem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Lekko posmaruj garnek na tyle duży, aby pasował do piersi, kroimy mięso na 2 lub 3 kawałki, jeśli to konieczne.
Dodać sól i pieprz, olej i zioła i przykryć. Gotować na średnim ogniu, aż woda wyparuje i mięso zaczęło brązowieć, około 2 godzin. urn mięsa i kontynuować gotowanie, aż druga strona jest głęboki złoty kolor, dodając więcej wody, jeśli to konieczne. Gdy jest bardzo delikatny, wyjąć na półmisek.
Odtłuścić patelnię i dodać cippolline.
Saute na dużym ogniu, aż lekko rumiane. Odstawić mięso na patelnię i dodać wino. Przykryć i dusić, aż cebula są gotowane, o 10 do 15 protokół.
Pozostawić mięso na 5 minut przed krojeniem. Zakończyć z liści mięty i chiles i służyć.