Duszona jagnięcina z pachnącym ziołami Jus

Duszona jagnięcina z pachnącym ziołami Jus
Duszona jagnięcina z pachnącym ziołami Jus może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i cały 30 przepis ma 117 kalorii, 17g białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 30 i kosztuje $1.57 za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz liść laurowy, tymianek, por i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ziołowe Marynowane Duszone Jagnięce Golonki, Jagnięcina O Zapachu Cytryny, oraz Gulasz Jagnięcy O Zapachu Cytrusów dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 50
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Na patelni, która jest wystarczająco duża, aby pomieścić jagnięcinę, rozłożyć warzywa, zioła i pieprz. Jagnięcinę obficie doprawić solą. Ułożyć jagnięcinę na wierzchu warzyw i smażyć przez około 25 minut, aż jagnięcina będzie lekko rumiana.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniaki Rdzawe, Pokrojone Na 1-calowe KawałkiZiemniaki Rdzawe, Pokrojone Na 1-calowe Kawałki
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
3
Dodaj wywar do patelni i przykryj patelnię folią. Zmniejszyć temperaturę piekarnika do 300 i dusić jagnięcinę przez 2 godziny. Jagnięcinę i gotować przez 1 godzinę dłużej, aż głęboko rumiane na wierzchu i mięso jest bardzo delikatne.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Czubata łyżka Białego Pieprzu1 Czubata łyżka Białego Pieprzu
Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
4
Pozostawić jagnięcinę w sokach na 15 minut, a następnie przenieść ją na deskę do rzeźbienia. Odcedzić soki do gotowania, odrzucając ciała stałe, i łyżka off tłuszczu. Pokroić jagnięcinę o grubości 1/4 cala i podawać z niektórymi sokami do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs
Porcje30
Ocena Zdrowia23
Magazyn