Duszona jagnięcina z pachnącym ziołami Jus
Duszona jagnięcina z pachnącym ziołami Jus może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i cały 30 przepis ma 117 kalorii, 17g białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 30 i kosztuje $1.57 za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz liść laurowy, tymianek, por i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ziołowe Marynowane Duszone Jagnięce Golonki, Jagnięcina O Zapachu Cytryny, oraz Gulasz Jagnięcy O Zapachu Cytrusów dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na patelni, która jest wystarczająco duża, aby pomieścić jagnięcinę, rozłożyć warzywa, zioła i pieprz. Jagnięcinę obficie doprawić solą. Ułożyć jagnięcinę na wierzchu warzyw i smażyć przez około 25 minut, aż jagnięcina będzie lekko rumiana.
Dodaj wywar do patelni i przykryj patelnię folią. Zmniejszyć temperaturę piekarnika do 300 i dusić jagnięcinę przez 2 godziny. Jagnięcinę i gotować przez 1 godzinę dłużej, aż głęboko rumiane na wierzchu i mięso jest bardzo delikatne.
Pozostawić jagnięcinę w sokach na 15 minut, a następnie przenieść ją na deskę do rzeźbienia. Odcedzić soki do gotowania, odrzucając ciała stałe, i łyżka off tłuszczu. Pokroić jagnięcinę o grubości 1/4 cala i podawać z niektórymi sokami do gotowania.