Duszona fasolka szparagowa ze smażonym Tofu wymaga z grubsza 40 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 363 kalorie. Ten bezglutenowy, bezmleczny i wegetariański przepis służy 4 i kosztuje 2,93 zł za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz wodę, pomidory śliwkowe, sos sojowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 40%, to danie nie jest tak doskonałe. Podobne przepisy to Smażona fasolka szparagowa i 5-przyprawowe wytrawne Tofu, Czarny pieprz Tofu i zielona fasola, oraz Tajskie Czerwone Curry Z Zieloną Fasolką I Tofu.
Instrukcje
1
W małej misce wymieszać razem biały cukier, sos sojowy, białe wino i 1/2 szklanki bulionu z kurczaka. SOS odstawić na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Pokrojona W Kostkę 2,5 Cm
1/2 Szklanki Czekoladek Hershey's Kisses
Piersi Bażanta Jeśli)
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
Podroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Osuszyć tofu ręcznikami papierowymi i pokroić w kostkę. Kostki doprawiamy solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
3
Posypać 1 łyżkę skrobi kukurydzianej na nich ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala
4
Podgrzać trochę więcej niż 1 cal oleju w dużej głębokiej patelni na średnim ogniu. Jeśli masz frytkownicę, napełnij do zalecanego poziomu i podgrzej olej do 375 stopni F (190 stopni C). Gdy olej jest gorący, dodać tofu, i smażyć na złoty kolor ze wszystkich stron. Od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
5
Wyjąć z oleju łyżką szczelinową i osuszyć na papierowych ręcznikach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
6
Na oddzielnej patelni podgrzej jedną łyżkę oleju na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
7
Dodać cebulę i fasolkę szparagową; gotować i mieszać przez 3 do 5 protokół. Doprawić solą i pieprzem. Wymieszać pomidory i gotować, aż zaczną się rozpadać, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
Gotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod Kątem
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
8
Dodać pędy bambusa i wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Papai (hawajskiej), Pokrojonej W Drobną Kostkę
9
Wymieszać sos na patelni z fasolą, i doprowadzić do wrzenia. Gotować przez 5 minut, od czasu do czasu mieszając. Jeśli ciecz zacznie zbyt mocno odparowywać, wymieszaj do 1 szklanki bulionu z kurczaka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Pokrojona W Kostkę 2,5 Cm
Dodatki (opcjonalnie)
Podroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
10
Wymieszaj pozostałe 2 łyżki skrobi kukurydzianej i wodę, aż skrobia kukurydziana się rozpuści. Wymieszać to z sosem na patelni. Gotować na wolnym ogniu, delikatnie mieszając, aż sos się oczyści i zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala
Podroby I Kość Szyjna Z Indyka
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
11
Dodać smażone tofu i wymieszać, aby płaszcz z sosem.