Duszona Fasola Jules
Duszona fasola Jules może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje 84 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 151 kalorii, 5G białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka czosnku, fasoli, oliwy z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Frytki dla Jules, Chleb Bananowy Jules, oraz Francuskie Bagietki Bezglutenowe Jules' Crusty.
Instrukcje
Rozgrzać oliwę w dużym garnku na średnim ogniu. Gotować i wymieszać boczek w gorącym oleju, aż rumiane, 7 do 10 protokół.
Dodaj cebulę; gotować i mieszać, aż cebula będzie miękka, 5 do 7 protokół.
Wymieszać ocet, cukier i czosnek do mieszanki boczku i cebuli; doprawić solą i pieprzem.
Wlać bulion z kurczaka na mieszaninę i wymieszać; doprowadzić do gotować na wolnym ogniu i gotować, aż gorące, 2 do 3 protokół.
Dodać fasolkę szparagową i wrzucić do herbu. Przykryć garnek i niech zielona fasola dusić do miękkości, o 10 protokół więcej.