Duszona Czerwona Kapusta
Duszona czerwona kapusta może być tylko przystawką, której szukasz. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje 66 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 79 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka koszernej soli i świeżo popękanego pieprzu, octu balsamicznego, kapusty i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Spirala czerwona kapusta kalarepa Slaw z kolendry Vinaigrette, Guinness Braised Short rib Tacos z Guinness Braised Cabbage, oraz Duszona Czerwona Kapusta.
Instrukcje
Rozgrzać duży piec holenderski na średnim ogniu.
Dodać boczek i plastry szalotki i gotować, aż tylko światło złoty, o 3 do 4 protokół.
Wlać ocet, zeskrobując patelnię, aby uwolnić wszelkie rumiane kawałki i gotować na wolnym ogniu przez 2 do 3 protokół.
Dodać kapustę, podrzucając do okrycia i lekko zmięknąć; wlać wywar i lekko doprawić solą i pieprzem. Zmniejszyć ogień na wolnym ogniu, przykryć i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż kapusta jest bardzo miękka, o 30 protokół.
Zdejmij pokrywkę i gotuj, mieszając od czasu do czasu, aby wilgoć odparowała i ciecz do gotowania zagęściła się, około 5 minut.
Przenieś do naczynia do serwowania, top z pokruszonym boczkiem i cieszyć się!