Dulce de Leche Gingersnap Sandwich Cookies

Dulce de Leche Gingersnap Sandwich Cookies
Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 93 kalorie, 1G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 50 i kosztuje 25 centów za porcję. Jeśli masz mielony imbir, dulce de leche, mieloną gałkę muszkatołową i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Ciasteczka kanapkowe Dulce de Leche, Ciasteczka kanapkowe Dulce de Leche, oraz Ciasteczka Kanapkowe Dulce De Leche.

Instrukcje

1
Ubij masło i brązowy cukier razem w misce z mikserem na średniej prędkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Wymieszać melasę, następnie jajko, aż do wymieszania, skrobanie miski w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
MelasaMelasa
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
W małej misce, połączyć mąkę, soda oczyszczona, sól, i przyprawy; dodać do mieszaniny masła na niskiej prędkości, mieszanie aż połączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
MasłoMasło
PrzyprawyPrzyprawy
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Ciasto podzielić na pół, uformować na dysk, owinąć w folię i schłodzić do jędrności, około 3 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
5
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Rozpakuj ciasto. Na obficie posypanej mąką powierzchni rozwałkuj każdy dysk do 1/8 cala. gruby. Używając rundy 2 1/2-do 3-in. foremki do ciastek, wyciąć ciasto i zorganizować koła o 1 w. apart na pergaminie wyłożone blachy do pieczenia (użyj małej szpatułki do przeniesienia). Przerzuć resztki w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
CiastoCiasto
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Foremka Do CiastekForemka Do Ciastek
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
SzpatułkaSzpatułka
7
Pieczemy ciasteczka do wyschnięcia i dopiero zaczynają brązowieć na brzegach, około 8 minut. Ustaw patelnie na stojakach i niech ciasteczka ostygną na patelniach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
Rozprowadzić 1 skąpe łyżki. dulce de leche na płaskiej stronie 1 ciasteczka i kanapki z innym ciastkiem. Powtórz z pozostałymi Plikami cookie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dulce De LecheDulce De Leche
Pliki CookiePliki Cookie
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
9
Make ahead: Chill dough (step
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
10
do 1 tygodnia. Przechowywać zapiekane ciasteczka szczelnie do 3 dni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje50
Ocena Zdrowia0
Magazyn